aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌμορφα κλικς από το «AEK Αρένα» και τον κόσμο, παρών και ο Κρόιφ! (pics)

Όμορφα κλικς από το «AEK Αρένα» και τον κόσμο, παρών και ο Κρόιφ! (pics)

Αν και χρειάζονται ακόμη κάποια έργα ώστε να είναι πλήρως έτοιμο το ιδιόκτητο γήπεδο της ΑΕΚ, το «ΑΕΚ Αρένα» φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τον κόσμο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα γήπεδο-καμάρι για την ομάδα της Λάρνακας όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και σήμερα είναι ημέρα εγκαινίων απέναντι στον Άρη και οι κιτρινοπράσινοι έχουν ως μοναδικό στόχο να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο και να πανηγυρίσουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η γιορτή άρχισε με την είσοδο δεκάδων παιδιών στον αγωνιστικό χώρο τα οποία μαζεύτηκαν στο κέντρο ντυμένα με τη στολή της ΑΕΚ και κρατώντας κιτρινοπράσινα μπαλόνια τα οποία στη συνέχεια… κατέκλυσαν τον ουρανό του γηπέδου.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και άλλα τελετουργικά και χορογραφίες με τύμπανα, ενώ παρών στο γήπεδο ως καλεσμένος της διοίκησης, είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε την ΑΕΚ σε πολύ γερά καλούπια όσον αφορά στην αγωνιστική της εικόνα από το 2010-11 και εντεύθεν και αυτός δεν είναι άλλος από τον τεχνικό διευθυντή Τζόρντι Κρόιφ ο οποίος κάθεται πλάι στον Τσάβι Ρόκα.

Επίσης, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα στο «ΑΕΚ Αρένα»!

Δείτε πιο κάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το «AEK Αρένα» το οποίο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται διαρκώς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ