aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμονοιάτες, Ανορθωσιάτες, AEKτζήδες και Σαλαμιναίοι «ένωσαν» τη φωνή τους

Ομονοιάτες, Ανορθωσιάτες, AEKτζήδες και Σαλαμιναίοι «ένωσαν» τη φωνή τους

Μέλη των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης «Μαχητές», της Ομόνοιας 1948 (Θύρας 9 Λάρνακας), της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels» και της ΑΕΚ «Larnaka Guardians», έσμιξαν στη Λάρνακα και έστειλαν άλλο ένα μήνυμα εναντίωσης για την Κάρτα φιλάθλου!

Μάλιστα κάποιοι εξέδωσαν και ανακοίνωση:

Θύρα 9 Λάρνακας – Larnaca 9 Crew: «Όταν όλα δείχνουν παγωμένα, οι ελπίδες σβήνουν, κάποιοι κρατάνε την φλόγα ακόμα αναμμένη. Μπράβο σε όλους! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ».

Maxhtec Club – Χριστάκης Φωτίου: «Κοινή δράση, με πρωτοβουλία των συνδέσμων στη Λάρνακα, στέλνοντας και πάλι ηχηρά μηνύματα στους προικοθήρες του αθλήματος. Όταν ο εχθρός είναι κοινός ακόμα και οι χειρότεροι αντίπαλοι μπορούν να συμπορευτούν και να αναδείξουν το μεγαλείο του οπαδικού κινήματος. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΥ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ MAXHTEC Χ.Φ CLUB».

Red Rebels: «Σε συντονισμό με τα άλλα οργανωμένα οπαδικά σύνολα με κλιμάκια στην Λάρνακα σε κεντρικό δρόμο της πόλης περνάμε τα δικά μας μηνύματα. Αγώνας-Αντίσταση-Αλληλεγγύη. Ούτε βήμα πίσω. -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ-».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ