aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόνοια: Βγαλμένη από την πιο τρελή φαντασίωση! (pics)

Ομόνοια: Βγαλμένη από την πιο τρελή φαντασίωση! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ομόνοια από τα (πολύ) παλιά! Μία εντυπωσιακή και άκρως αποτελεσματική Ομόνοια διέλυσε με 5-2 την ΑΕΚ, μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο και φώναξε πως φέτος κάτι αλλάζει! Πέντε διαφορετικοι σκόρερ, άλλες τόσες μεγάλες ευκαιρίες και μία εμφάνιση βγαλμένη από την πιο τρελή φαντασίωση. Από την άλλη, η ΑΕΚ, που δεν είχε δεχθεί γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, δέχθηκε πέντε σε ένα ματς και σίγουρα η αποψινή εμφάνιση και ο διασυρμός θα πρέπει να προβληματίσει τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τους ποδοσφαιριστές του. Και σαφώς δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες των Φλοριάν και Τρισκόφσκι.

Το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, αφού σε η Ομόνοια σε 45 λεπτά σκόραρε 4 φορές και παρά τη μείωση του σκορ (2-1) από τον Λαρένα στο 19ο λεπτό, συνέχισε να είναι αυτή το αφεντικό. Το πάρτι άρχισε μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Μαργκάσα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Ντάρμπισαϊρ με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1, όμως οι πράσινοι είχαν φυλαγμένα άλλα δύο τέρματα. Στο 23ο λεπτό ο Ντάρμπισαϊρ έκανε το γύρισμα και ο Μοϊσόφ έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του, ενώ στο 31’ ο Άλεξ Σοάρες «κρέμασε» με ένα υποδειγματικό πλασέ τον Κολίνας. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε φουριόζα όπως και στο πρώτο! Στο 51ο λεπτό ο Κανού έστρωσε στον Χριστοφή και αυτός με δυνατό σουτ σημείωσε το 5-1 για την Ομόνοια, που συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες για πιο μεγάλο σκορ.Τελικά, ο ρυθμός έπεσε αρκετά, η ΑΕΚ πίεζε κάπως, οι πράσινοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και το γκολ του Μοϊσόφ στο 88ο λεπτό απλά άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα.


Ομόνοια (Πάμπος Χριστοδούλου): Παναγή, Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Γ. Σοάρες, Μαργκάσα, Κατελάρης, Α. Σοάρες, Κανού (73′ Λόπες), Αντόνια (66′ Γκονσάλες), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ (80′ Μαντούρο).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιακέθ): Κολίνας, Αντωνιάδης, Μόισοφ, Μουρίγιο, Τέτε, Νέλσον (39′ Χέφελ), Τρουγιόλς (22′ Λαμπάν), Λαρένα (69′ Κάσες), Τομάς, Ακοράν, Μυτιδής.

Σκόρερ: Μαργκάσα 5′, Ντάρμπισαϊρ 10′, Μοϊσόφ (αυτ.) 23′, Α. Σοάρες 31′, Χριστοφή 51′ / Λαρένα 19′, Μοϊσόφ 88′

Κίτρινες: Κατελάρης, Παναγή

Αποβολές:

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Β’ Βοηθός: Πέτρος Πέτρου

4ος: Βασίλης Δημητρίου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Παπαβαρνάβα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ