aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόνοια: Το σχόλιο του Αναστασίου για τα ατομικά λάθη και «δεν άξιζε…»

Ομόνοια: Το σχόλιο του Αναστασίου για τα ατομικά λάθη και «δεν άξιζε…»

Απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ομόνοιας μετά την ήττα από την ΑΕΚ, καθώς οι πράσινοι παρουσίασαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στο παιχνίδι, όπως δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου.

Το αρχικό του σχόλιο: «Δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Δημιουργήσαμε προβλήματα, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Είχαμε ευκαιρίες και δεν τις τελειώσαμε. Εκμεταλλεύτηκε ένα ατομικό λάθος δικό μας ο αντίπαλος. Δεν άξιζε η ομάδα μου αυτό το αποτέλεσμα βάση της συνολικής μας εικόνας. Μένουν ακόμη 5 παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Για το τι στοίχισε, ανέφερε: «Αν σκοράραμε πρώτοι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Από την άλλη δεν επιτρέπεται να κάνεις τόσα ατομικά λάθη. Μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγχεις το μυαλό και τι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας. Θέλαμε να χτίσουμε ένα σερί, νομίζω είχαμε ένα καλό μομέντουμ. Από την στιγμή που βρίσκεις ευκαιρίες και δεν τις τελειώνεις ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Αυτοί είμαστε, με τα καλά και τα κακά μας. Κάνουμε και πολλά καλά, και νομίζω πρέπει να δούμε τα θετικά. Να κάνουμε τα καλά ακόμη καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ