aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόνοια: Με Κακουλλή η ενδεκάδα του Μπεργκ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ομόνοια: Με Κακουλλή η ενδεκάδα του Μπεργκ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι ο εκλεκτός του Χένιγνκ Μπεργκ για την γραμμή κρούσης της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (22/12, 17:00). Ο νεαρός επιθετικός αντικαθιστά τον τιμωρημένο με κάρτες Ματ Ντάρμπισαϊαρ και καλείται να τραβήξει το κουπί στο σκοράρισμα, στην πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων».

Οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νορβηγός προπονητής είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – ΑΕΚ

Στην εστία ο Φαμπιάνο, τετράδα στην άμυνα οι Μαυρίας (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λανγκ. Ανασταλτικοί μέσοι οι Γκόμες και Γκόμεθ με τον Ορτέγα σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Μποτεάκ (αριστερά), Τιάγκο (δεξιά) στα «φτερά» της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Ορτέγα, Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ