aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόνοια: Επηρεάζονται οι οπαδοί της, δεν πάνε στο Δασάκι

Ομόνοια: Επηρεάζονται οι οπαδοί της, δεν πάνε στο Δασάκι

Μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας το Υπουργείο Υγειας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε Λευκωσία και Λεμεσό, επηρεάστηκαν πέντε αγώνες. Ωστόσο, η επιδημιολογική ομάδα σε συνεργασία με το Υπουργείο πήρε νεότερες αποφάσεις καθώς με ενημέρωση το μεσημέρι της Τρίτης, ξεκαθαρίζει ότι απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών από αυτές τις δύο πόλεις.

Έτσι, οι φίλαθλοι της Ομόνοιας είναι οι μοναδικοί που επηρεάζονται καθώς δεν θα δώσουν το παρών του στο Δασακί την ερχόμενη Κυριακή για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν έτσι κι αλλιώς κεκλεισμένων των θυρών:

18/10 ΑΠΟΕΛ-Πάφος (ΓΣΠ)

19/10 Ολυμπιακός-Απόλλων (Μακάρειο)

19/10  ΑΕΛ – ΕΝΠ (Τσίρειο)

Όσον αφορά στα γήπεδα της Λάρνακας, που τα κεκλεισμένων εφαρμόστηκαν πριν από δύο εβδομάδες, αναμένεται ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας καθώς στις 16/10 λήγει το σχετικό διάταγμα.

Αν επεκταθούν τα μέτρα τότε και οι πιο κάτω αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, αλλιώς το παρών τους θα δώσουν μόνο οι οπαδοί των γηπεδούχων:

ΑΕΚ – Δόξα (ΑΕΚ Αρένα)

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση (Αμμόχωστος-Επιστροφή)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ