aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόνοια – ΑΕΚ: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία του Τράττου

Ομόνοια – ΑΕΚ: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία του Τράττου

Στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα ο Aνδρόνικος Κακουλλής επιβεβαίωσε γιατί ο Χένινγκ Μπεργκ επιμένει πάνω του στη νίκη της Ομόνοιας με 3-2 επί της ΑΕΚ. Πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας, είχε σουτ στο δοκάρι, μια εντυπωσιακή ενέργεια με ανάποδο ψαλίδι από την οποία προήλθε το τρίτο γκολ. Γενικά ήταν δραστήριος και το μέλλον του ανήκει.

Η καθοριστική φάση

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (51’) η Ομόνοια πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό της επέτρεψε και έπαιξε πιο ελεύθερα και έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να φθάσει και σε άλλα γκολ. Παρόλο που η ΑΕΚ μείωσε στο 80’, οι πράσινοι διαχειρίστηκαν πολύ καλά το υπέρ του σκορ και έφθασαν στη νίκη.

Η διαιτησία

Πολύ καλή η παρουσία του Λεόντιου Τράττου. Σ’ ένα ντέρμπι, που είχε δύσκολες φάσεις, ανταποκρίθηκε πλήρως. Στο πέναλτι που καταλόγισε για την Ομόνοια υπάρχει παράβαση. Στο 7’ η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κακουλλή στον Τρουγιόλς και από τις επαναληπτικές προβολές, φάνηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας να βρίσκει πρώτος την μπάλα. Καλή η παρουσία και των βοηθών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ