aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόνοια - ΑΕΚ: Φιέστα πανηγυρισμών και για τις δύο

Ομόνοια – ΑΕΚ: Φιέστα πανηγυρισμών και για τις δύο

Ο χθεσινός αγώνας στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει για την εξασφάλιση του τελευταίου εισιτηρίου που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ και την Ομόνοια να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μια φιέστα και για τους δύο μονομάχους, με έντονη συγκίνηση, αφού είχαμε και το αντίο από την ενεργό δράση για τον Φώτη Παπουλή και τον Μικέλ Γκονθάλεθ.

Οι Λαρνακείς ήθελαν τη νίκη για να είναι σίγουροι ότι θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη νέα σεζόν και την πήραν με μια δοκιμασμένη συνταγή. Κόρνερ ο Γκιούρτσο κι οι… χρυσοκέφαλοι πιάνουν δουλειά. Την πρώτη φορά, με τη λήξη του ημιχρόνου (45’) ο Λόπες ήταν πολύ πιο δυνατός, νίκησε στη μονομαχία και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ίδιο το σκηνικό και στο 66’, μόνο που την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Γκιούρτσο αξιοποίησε ο Γκονθάλεθ. Με κεφαλιά νίκησε τον Παναγή και πέτυχε το 2-0.

Μετά από πέντε σεζόν στη Λάρνακα, στα 37 του χρόνια, ο Ισπανός στόπερ ανακοίνωσε ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Ήταν γραφτό του να σκοράρει (μετά από τέσσερα χρόνια!) στο αντίο του ένα τόσο σημαντικό τέρμα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετό για να χαρίσει στους κιτρινοπράσινους την ευρωπαϊκή 3η θέση και να ποτίσει «φαρμάκι» τις άλλες ομάδες που τη διεκδικούσαν (Πάφος FC και Απόλλων). Ήταν μια πολύ μεγάλη διαδρομή που ολοκληρώθηκε με χαμόγελα, αλλά δεν είναι μυστικό ότι οι φίλοι της ομάδας στη Λάρνακα θέλουν πάντα κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ