aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟμόφωνα το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π. στηρίζει τις απευθείας συζητήσεις παικτών και ομάδων

Ομόφωνα το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π. στηρίζει τις απευθείας συζητήσεις παικτών και ομάδων

Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/04) μέσω τηλεδιάσκεψης. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και οι χειρισμοί του ΠΑ.Σ.Π. σχετικά με το θέμα.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρος Νεοφυτίδης ανέλυσε όλες τις εξελίξεις των ημερών, δίνοντας έμφαση στις επαφές με την ΚΟΠ για συζήτηση του θέματος των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν ομόφωνα την στήριξη τους στους χειρισμούς του Εκτελεστικού Προέδρου για το όλο θέμα και ζήτησαν όπως συνεχιστούν με την ίδια διεκδικητικότητα οι ενέργειες στήριξης των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες στις οποίες πλέον έχει εισέρθει το άθλημα, λόγω της πανδημίας.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε όπως στηριχθούν οι απευθείας επαφές των ποδοσφαιριστών με τα σωματεία, για εξεύρεση λύσης πάνω στη βάση της πρότασης του ΠΑ.Σ.Π. για διευκολύνσεις στα συμβόλαια για την περίοδο μετά τις 15 Μαρτίου 2020.

Με την ευκαιρία, ο ΠΑ.Σ.Π. υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή (κάτι που εκφράστηκε μέσα από τις προηγούμενες ανακοινώσεις του Συνδέσμου) στήριζε τον απευθείας διάλογο ανάμεσα στους παίκτες και τις ομάδες, με σκοπό να εξευρεθούν οι καλύτερες λύσεις για όλες τις πλευρές.

Ο Σύνδεσμος επικροτεί τις ομάδες που άνοιξαν αυτό το διάλογο με τους παίκτες, για εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτού συμβιβασμού. Ο ΠΑ.Σ.Π. παράλληλα υπενθυμίζει ότι παραμένει στη διάθεση όλων των μερών, για να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί, κάτι που ήδη συνέβη τις τελευταίες μέρες, με κάποιες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ