aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: «Ο Κουτσοκούμνης θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί»

Ολυμπιακός Πειραιώς: «Ο Κουτσοκούμνης θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί»

Θέση για τη διαιτησία του αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να κάνουν λόγο για «εγκλήματα».

Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του ματς στο Περιστέρι: «Εμείς δεν είμαστε Κατίνες σαν κάποιους άλλους και αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και έχει ομάδα με ποιότητα για να ξεπερνάει και εγκλήματα που αλλοιώνουν έναν αγώνα όπως τον αποψινό και να φτάνει στη νίκη. Βλέπουν όλοι τι γίνεται και καταλαβαίνουν. Είδατε χθες, είδατε και σήμερα. Είναι ανθρώπινο λάθος να είναι τέσσερις παίκτες οφσάιντ μπροστά στον κο Κωσταρά και να τους αφήνει να σκοράρουν; Η εγκληματική διαιτησία του κου Αρετόπουλου είναι φυσιολογική; Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Μετά από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό της… εξομάλυνσης, φανταζόμαστε ότι καταλαβαίνουν όλοι ότι ο υπεύθυνος της εξομάλυνσης, ο κος Κουτσοκούμνης θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Και οι κύριοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ