aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Το χειρότερο ημίχρονό μας στη σεζόν»

Όλτρα: «Το χειρότερο ημίχρονό μας στη σεζόν»

Θυμωμένος δήλωσε αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ με 1-2 ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, μιλώντας στη Cytavision, ενώ χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το χειρότερο της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, είμαι θυμωμένος. Δεν ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη για μας, της άξιζε να νικήσει. Πρέπει να βελτιωθούμε. Το πρώτο ημίχρονο για μένα ήταν το χειρότερο μας την τρέχουσα σεζόν. Ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα μας σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι», ενώ ακολούθως τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν ξέρω πως να αρχίσω. Είμαι πολύ θυμωμένος. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Έπαιξε πολύ καλά, ήταν καλύτερη από εμάς, σε όλα. Για εμένα το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο στην σεζόν. Δεν αλλάξαμε πνευματικά, δεν κάναμε κάτι μέσα στο ματς. Η ΑΕΛ άξιζε να πάρει τη νίκη. Δεν έχω πολλά να πω. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεχνάς άμεσα. Δεν υπάρχει παρελθόν ούτε και μέλλον. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Με τέτοιο πρόσωπο είναι αδύνατον για εμάς να κερδίσουμε».

Για την Ευρώπη και το πρωτάθλημα: «Θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο. Πάντα για εμάς το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο παιχνίδια και για εμάς είναι αυτό στην Ευρώπη. Κάναμε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα με 15 παιχνίδια αήττητοι. Στα τελευταία δύο δείξαμε ότι δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση. Σήμερα χάσαμε. Δεν είχαμε ούτε την ίδια ένταση όπως με την Ντνίπρο, ούτε την ίδια ενέργεια. Θα έρθουμε ξανά εδώ να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα και πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί αλλιώς είναι αδύνατον να κερδίσουμε. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο αν μπορούσα να κάνω δέκα αλλαγές θα τις έκανα, εν τέλει, έκανα μόνο δύο».

Για το διπλό ταμπλό σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και την ΑΕΛ: «Είχα τονίσει για την ΑΕΛ ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες. Είναι από τις ομάδες που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Παίζει αρκετά με βαθιές μπαλιές και είναι δυνατοί στις δεύτερες μπάλες. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Για το διπλό ταμπλό το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Σίγουρα μας λείπουν 2-3 παίκτες, όμως δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Και στο παρελθόν όταν είχαμε τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα όπως με την Φενέρμπαχτσε όταν μετά παίξαμε τον Άρη και κερδίσαμε. Σίγουρα η ΑΕΛ παρουσιάστηκε πολύ καλή, αλλά το πρόβλημα έχει να κάνει με εμάς. Θα πρέπει να αλλάξουμε πνευματικά. Δεν ξέρω σήμερα αν ήταν επιπλέον και η κούραση. Αν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί γίνετε πολύ δύσκολο και πρέπει να το αλλάξουμε. Υπεύθυνος για να το αλλάξουμε είμαι εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ