aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Θέλουμε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ»

Όλτρα: «Θέλουμε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ»

Χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Παρτίζαν, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο προπονητής, Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά την ισοπαλία (2-2) στο Βελιγράδι. Παρά το ότι οι κιτρινοπράσινοι «κλείδωσαν» συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ο Ισπανός τόνισε πως στόχος είναι να βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους, για το κλαμπ, για τους οπαδούς. Είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έδειξε την σωστή αντίδραση σήμερα. Στα τελευταία λεπτά υποφέραμε καθώς με ένα γκολ του αντιπάλου θα πηγαίναμε στην παράταση».

Αν νιώθει ωραία στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την οργάνωση της ομάδας. Είναι απίστευτοί οι φίλαθλοι, είναι εκπληκτικοί. Έχω εξαιρετικούς παίκτες που μπορώ να δοκιμάσω πράγματα. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, δεν έχουμε κρατήσει ποτέ το μηδέν αν και βρίσκουμε τις λύσεις επιθετικά. Είναι πολλά τα καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι».

Για τις πετυχημένες αλλαγές: «Και στα δύο παιχνίδια μας έδωσαν πράγματα. Είμαστε πολύ καλύτεροι με τις αλλαγές που έγιναν. Στην αρχή έγιναν κάποιες αλλαγές για το επιθετικό κομμάτι, στην συνέχεια όμως για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Και ο Μικέλ και ο Μάμας έκαναν εξαιρετική δουλειά στο διάστημα που έπαιξαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ