aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Θα έβγαζα τον εαυτό μου και 11 ποδοσφαιριστές - Με τέτοια εικόνα είναι αδύνατο»

Όλτρα: «Θα έβγαζα τον εαυτό μου και 11 ποδοσφαιριστές – Με τέτοια εικόνα είναι αδύνατο»

Απογοητευμένος και θυμωμένος από τη βαριά ήττα (0-4) από τον Άρη δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Στάθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, στην εικόνα της ομάδας του, με την οποία τόνισε πως ήταν αδύνατο να πάρουν κάτι από το ματς.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε: «Λίγα μπορώ να πω. Η ομάδα δεν έδειξε τίποτα σήμερα. Δεν τους ανταγωνιστήκαμε από την αρχή, ήταν καλύτεροί. Ο αντίπαλος καθόρισε το αποτέλεσμα και τη νίκη. Έτσι είναι αδύνατο να κερδίσουμε, αυτό είπα στο ημίχρονο και στους παίκτες. Το να αγωνίζεσαι έτσι είναι αδύνατο. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ακόμα χειρότεροι. Δεν έχω πολλά να πω. Εγώ ευθύνομαι σε αυτή τη κακή μέρα. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έχω πολλά μέσα μου και δύσκολα μπορώ να τα εκφράσω στα αγγλικά».

Γιατί ευθύνεστε εσείς; Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δεν μάρκαραν τους αντίπαλους: «Είμαι θυμωμένος σίγουρα. Ήταν αδύνατο να κερδίσουμε, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Από το ξεκίνημα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Προτιμώ να τα πω στα αποδυτήρια. Δεν είχαμε ένταση, δεν κερδίσαμε μονομαχίες, μαρκάραμε με τα μάτια. Αν μπορούσα θα έβγαζα τον εαυτό μου και 11 ποδοσφαιριστές. Με τέτοια εικόνα είναι αδύνατο να πετύχουμε κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ