aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Σπουδαία νίκη, δεν θέλω να στέκουμε σε δικαιολογίες»

Όλτρα: «Σπουδαία νίκη, δεν θέλω να στέκουμε σε δικαιολογίες»

Σπουδαία και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη (4-0) της ΑΕΚ επί της Ανόρθωσης ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Χοσέ Λουίς Όλτρα. Σε αναφορά δημοσιογράφου, ότι συνήθως μετά από καλό παιχνίδι στην Ευρώπη δεν ακολουθεί καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ενώ τώρα συνέβη το αντίθετο, ο Ισπανός απάντησε: «Δεν θέλω να στέκουμε σε δικαιολογίες».

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος ξέραμε πόσο σημαντική ήταν η νίκη και για τους οπαδούς μας αλλά και για την πόλη μας. Κάναμε σοβαρό παιχνίδι. Πάμε με αυτοπεποίθηση και ηρεμία στο επόμενο παιχνίδι».

Αν η νίκη αυτή θα βοηθήσει την ΑΕΚ για περισσότερες νίκες σε Κύπρο και Ευρώπη: «Ναι, αυτό θέλουμε, να νικάμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε οκτώ στον Οκτώβριο, παιχνίδι με παιχνίδι, σιγά-σιγά, σήμερα ήταν πολύ σημαντικό. Νομίζω μπορούμε και στην Ευρώπη και στην Κύπρο. Στην Κύπρο δεν ήμασταν καλοί κι έπρεπε να βελτιωθούμε. Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό, σπουδαία νίκη. Σπουδαίο το πρώτο γκολ, μετά σοβαρό παιχνίδι στην άμυνα. Ήταν πολύ σημαντικό το δεύτερο γκολ, στο λεπτό που μπήκε, πήραμε ψυχολογία.

Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν οργανωμένοι, ψάχναμε γκολ με αντεπιθέσεις και στο τέλος με δύο στατικές φάσεις και τύχη σκοράραμε άλλα δύο γκολ. Σίγουρα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας και για τα επόμενα παιχνίδια. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα, δεν δεχθήκαμε γκολ, πήγαμε καλύτερα στις στατικές φάσεις ανασταλτικά. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο αλλά αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει αυτοπεποίθηση».

Για το ότι συνήθως μετά από καλό παιχνίδι στην Ευρώπη δεν ακολουθεί καλό παιχνίδι στο πρωτάθλημα και τώρα πάει στη Φενέρ με καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα: «Είμαι προπονητής που δεν θέλω να στέκουμε σε δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε εξίσου δυνατά παιχνίδια και στην Κύπρο. Είναι ξεχωριστό για όλους το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ. Ξεκινήσαμε σερί από τον Ιούλιο. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε το χρόνο να ξεκουραστούμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με την Φενέρ αλλά και με τον Άρη. Δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο αλλά μετά φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε».

Για Κάσας, Εγγλέζου και Φαράζ: «Από το πρώτο λεπτό είχε κλωτσιά στον αστράγαλο. Ο Εγγλέζου ήταν λόγω κούρασης. Ο Φαράζ ήταν αλλαγή τακτικής. Ο Πονς πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ