aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Σημαντικό για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, αλλά και δύσκολο»

Όλτρα: «Σημαντικό για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, αλλά και δύσκολο»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (21:00) πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Ντίπρο, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα. Μαζί του ήταν και ο Όιερ Σανχουρχο.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε το παιχνίδι κρίσιμο και σημαντικό, προκειμένου οι κιτρινοπράσινοι να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία, αλλά και δύσκολο…

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε: «Έχουμε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να αγωνιστούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Για τις εμπειρίες της Ευρώπης: «Νέα εμπειρία να αγωνίζομαι στην Ευρώπη. Η Οσασούνα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Έχω δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις και ήδη νιώθω οικογένεια εδώ στην ΑΕΚ».

Αν υπήρξαν ιδιαιτερότητες: «Η Ντίπρο έχει παίξει αρκετά φιλικά και έχουμε δει αρκετά. Έχουμε διαπιστώσει το πλάνο, έχουμε δει τους παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να βελτιωθούμε, κάτι που το λέμε συχνά. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να το δείξουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Είναι το πέμπτο παιχνίδι στον πάγκο. Σε ποσοστό, πόσο νιώθει ότι πέρασε την φιλοσοφία του στην ομάδα; «Καλή ερώτηση, δύσκολη απάντηση. Είμαστε στο σωστό δρόμο ωστόσο έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Η Ντνίπρο έχει καλούς ποδοσφαιριστές, πειθαρχημένοι και με ένταση. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Όσα δήλωσε ο Όιερ Σανχούρχο:

Αρχικά είπε: «Είμαστε ανυπόμονοι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω στις ικανότητες μας, μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Αν νιώθει χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου: «Είναι κάτι που νιώθω, είμαι χαρούμενος από τους οπαδούς. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα της ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία. Νιώθω πολύ ωραία».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ