aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό, αν όχι ο αντίπαλος θα νικά»

Όλτρα: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό, αν όχι ο αντίπαλος θα νικά»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει του αυριανού (20:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για όλη την πόλη.

Όπως ανέφερε, θα πρέπει οι κιτρινοπράσινοι να είναι ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό για να κερδίζουν. Αν όχι, ο αντίπαλος θα παίρνει τις νίκες, είπε.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικα είπε: «Πολύ σημαντικό ματς για όλη την πόλη. Είναι ένα ντέρμπι. Πολύ σημαντικό γιατί είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Ανόρθωση αρέσκεται στο να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Πέρε Πονς θα είναι εκτός καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι μαζί μας».

Ποιους τομείς βοήθησε η διακοπή: «Όλοι ήταν σημαντικοί, αλλά περισσότερο η ξεκούραση. Δουλέψαμε και στις στατικές φάσεις, αμυντικά και επιθετικά. Γενικότερα ήταν σημαντικό να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, αλλά και να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχικά».

Για αν βλέπει το ματς ως αντεπίθεση της ομάδας: «Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστή ευκαιρία για νίκη και βελτίωση. Σε όλα πρέπει να προσπαθούμε για την νίκη».

Για την ισορροπία σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα: «Είναι δύο σημαντικές διοργανώσεις. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπορούμε να βρούμε ισορροπία».

Για την φτωχή συγκομιδή στο πρωτάθλημα: «Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα έπρεπε. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό γιατί εάν το κάνουμε μπορεί να κερδίζουμε. Αν όχι ο αντίπαλος θα παίρνει τις νίκες. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ