aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Πολεμιστές οι παίκτες μου, δεν είναι σημαντική η απόσταση»

Όλτρα: «Πολεμιστές οι παίκτες μου, δεν είναι σημαντική η απόσταση»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των παικτών του και τη νίκη (3-1) επί της Καρμιώτισσας δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόσταση (+4) από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Όπως ανέφερε δεν είναι σημαντική, ωστόσο δίνει στους κιτρινοπράσινους αυτοπεποίθηση.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας. Στον πάγκο άκουγα μόνο τους οπαδούς μου. Ήταν μία σημαντική ατμόσφαιρα. Πολύ σημαντική νίκη και ευχαριστώ τους παίκτες μου. Είχαμε και την τύχη σε κάποιες καθοριστικές στιγμές. Σήμερα μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Τους χαρακτηρίζω πολεμιστές. Απολαμβάνουμε την νίκη και επικεντρωνόμαστε στον Ακρίτα».

Για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, για τον Νίκολιτς και πως να διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια με την Ντνίπρο: «Προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, είναι σημαντικό. Ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα. Πάντα στόχος είναι η νίκη. Δεν είναι σημαντική η απόσταση αλλά μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ο Νίκολιτς είχε καλό παιχνίδι, είχε και λίγο την τύχη με το γκολ που πέτυχε. Επιστρατεύτηκαν οι δύο νέοι λόγω των απουσιών. Περιμένουμε να βελτιωθούν. Το πρώτο που με απασχολεί είναι ο Ακρίτας. Σ’ αυτό συγκεντρωνόμαστε. Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ