aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Καταστροφή και είμαι υπεύθυνος, δεν ήταν η καλύτερη ενδεκάδα!»

Όλτρα: «Καταστροφή και είμαι υπεύθυνος, δεν ήταν η καλύτερη ενδεκάδα!»

Την ευθύνη για τη βαριά ήττα (0-4) από τη Νέα Σαλαμίνα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ο Ισπανός χαρακτήρισε καταστροφική την παρουσία της ομάδας του, παραδέχθηκε ότι η ενδεκάδα που παρέταξε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και ανέφερε πως εάν είχε τη δυνατότητα θα άλλαζε και τους δέκα ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Eίμαι πάρα πολύ θυμωμένος με το παιχνίδι μας. Απολογούμαι στον κόσμο, στον σύλλογο. Είμαι υπεύθυνος. Δεν φταίω μόνο εγώ, αλλά έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη. Ήταν καταστροφή. Η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε πιο ανταγωνιστικά και άξιζε την πρόκριση. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, αλλά σήμερα ήταν το χειρότερο παιχνίδι στη σεζόν. Είχαμε λίγες ευκαιρίες, δεχθήκαμε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ. Καταστροφή! Είμαι υπεύθυνος. Μιλήσαμε με τους παίκτες πως ήταν σημαντικό παιχνίδι, υπήρχε κίνητρο».

Αν η Νέα Σαλαμίνα είχε μεγαλύτερο κίνητρο ή αν επηρέασαν οι πολλές αλλαγές: «Προφανώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εντεκάδα και είμαι υπεύθυνος. Νομίζω η νοοτροπία, η ένταση, το κίνητρο, όλα αυτά ήταν σημαντικά. Νίκησαν όλες τις μονομαχίες, τις δεύτερες μπαλιές, τα ριμπάουντ, σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε τύχη. Μετά το γκολ είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες για γκολ αλλά ήταν καλύτεροι από εμάς σε όλο το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τόσες αλλαγές, αλλά η ομάδα δεν έπαιξε».

Για τον τραυματισμό του Τρισκόφσκι: «Είναι στο νοσοκομείο, κάνει MRI, δεν έχουμε αποτελέσματα. Είναι στην πλάτη του. Δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο για το αν θα παίξει την Κυριακή. Ελπίζω να μην τον στερηθούμε».

Για το πρόβλημα στην επίθεση και τις μετεγγραφές: «Κάναμε δύο κακά παιχνίδια επιθετικά. Σήμερα όμως ήταν κακό παιχνίδι και αμυντικά. Αν μπορούσα να κάνω δέκα αλλαγές θα έκανα. Αλλά δεν είναι θέμα του να έρθουν παίκτες. Πρέπει να βελτιώσουμε το επίπεδο των παικτών μας. Κάποιοι δεν είναι στα καλά τους. Αν έρθουν μετεγγραφές θα είναι τέλεια, αλλά έχουμε καλό ρόστερ κι επικεντρώνομαι στο επίπεδο των παικτών μας και όχι στο να πάρουμε άλλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ