aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Γιατί όχι και πρόκριση με Γουέστ Χαμ;»

Όλτρα: «Γιατί όχι και πρόκριση με Γουέστ Χαμ;»

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 το Παραλίμνι, επανήλθε στις νίκες και την κορυφή, γι’ αυτό και ο προπονητής της Χοσέ Λουίς Ολτρα, είχε καλή διάθεση στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:

Το αρχικό σχόλιό του: «Είμαι χαρούμενος. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να έχουμε αυτοπεποίθηση μπαίνοντας στα πλέι οφ. Τα πρώτα 30 λεπτά είχαμε πολύ καλή εικόνα, κάναμε φάσεις και ευκαιρίες. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι έπρεπε να συνεχίσουμε όπως αυτά τα λεπτά και όχι όπως στα τελευταία 15 του α’ ημιχρόνου. Σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ το Παραλίμνι. Έστω κι αν ήταν επικίδνυνο το σκορ, δεν ήταν κακή η παρουσία μας. Στο τέλος της ημέρας πήραμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, νιώσαμε την υποστήριξή τους».

Για την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά: «Φυσικά και θέλω αυτή την εικόνα. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, πιέζαμε ψηλά, παίζαμε στον χώρο. Δεν αφήναμε τον αντίπαλο να παίξει όπως θα ήθελε. Η ΕΝΠ είναι πολύ καλή ομάδα, ήταν καλύτερη στο β’ ημίχρονο.Θα ήταν ευχής έργων να βλέπουμε αυτή την εικόνα στα πλέι οφ».

Για τις επιστροφές παικτών: «Είναι σημαντικό να έχω περισσότερες επιλογές. Ο Φαράζ και ο Γιάκολις παίζουν σε θέσεις με απαιτήσεις. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να τους ξεκουράσουμε. Είναι σημαντικό που επέστρεψαν οι Άλτμαν και Γκρόμοφ, περιμένουμε να επιστρέψει και ο Γκιούρτσο. Είναι παίκτης που μας δίνει επιπλέον επιλογές. Σημασία έχει η ομάδα. Πέτυχε τρία γκολ ο Τρισκόφσκι. Είναι σημαντικό που είχε αυτή την απόδοση. Και ο Μίκελ είχε καλή απόδοση. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ».

Για το ματς με την Γουέστ Χαμ: «Όταν μίλησα για τους πιθανούς αντιπάλους είχα πει ότι προτιμώ την Βιγιαρεάλ. Η Γουέστ Χαμ είναι μια ομάδα που παίζει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Γεμάτη αστέρια, ο Πακετά, ο Φορνάλς, ο Ράις. Είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι καλό για τους φιλάθλους που θα δουν. Ίσως να προτιμούσα μια ομάδα που δεν θα ήταν τέτοιο μεγάλο όνομα. Γιατί όχι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στόχος μας δεν είναι να κατακτήσουμε το Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθούν τα παιχνίδια των πλέι οφ, εκεί θα δώσουμε τα πάντα γιατί αυτός είναι ο στόχος μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ