aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Είπα στον Φαράζ ότι δεν σκόραρε ποτέ σε δύο σερί ματς και μου είπε...

Όλτρα: «Είπα στον Φαράζ ότι δεν σκόραρε ποτέ σε δύο σερί ματς και μου είπε “τώρα τι”»

Χαρούμενος με τη νίκη επί του Ολυμπιακού, την προσέγγιση των παικτών του και την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στη Λευκωσία, δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά το «διπλό» των κιτρινοπράσινων στο Μακάρειο (2-0). Ο Ισπανός τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στον Ιμάντ Φαράζ και αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν πριν και μετά το παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε τον Γιάκολις ταχύ, ικανό και ποιοτικό παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι που κάναμε. Πρώτα να ευχηθώ στους παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ. Ευτυχίδη και Μουκτάρη) να μην έχουν κάτι σοβαρό και σύντομα να τεθούν στην διάθεση του προπονητής τους. Για το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό. Εμφανιστήκαμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια με την ομάδα μας δεν είχε ηττηθεί, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και μας επέτρεψε να είμαστε πιο άνετοι. Δεν επιτρέψαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και είχαμε ευκαιρίες για ακόμα δύο γκολ. Ευχαριστώ τους οπαδούς, είχαμε μεγάλη υποστήριξη. Ήρθαν στην Λευκωσία, φώναζαν και στήριζαν από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, παίξαμε σοβαρά και ανταγωνιστήκαμε με τον σωστό τρόπο. Νομίζω ότι τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην έδρα του η ΑΕΚ δεν νίκησε, νομίζω δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό, ανταγωνιστήκαμε, παίξαμε σοβαρά, σκοράραμε νωρίς, ήταν καλό αυτό και μετά ήμασταν σοβαροί στην άμυνα, δεν αφήσαμε ευκαιρίες στην άλλη ομάδα και μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη ένα-δυο γκολ. Είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς και το πως έπαιξε η ομάδα. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, Παρασκευή ημέρα, ήρθαν εδώ στη Λευκωσία, είχαμε αρκετό κόσμο να μας υποστηρίζει, είναι σημαντικό για εμάς, τους ευχαριστώ».

Για τον Φαράζ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, δουλεύει καλά. Κάποτε σκοράρει ο Άλτμαν, κάποτε ο Γκιούρτσο, κάποτε ο Φαράζ, είναι σημαντικό να έρχονται γκολ από τη δεύτερη γραμμή. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, δεύτερο σερί παιχνίδι που σκοράρει. Πριν το παιχνίδι μίλησα μαζί του, του είπα ποτέ δεν σκόραρες στην καριέρα σου σε δύο σερί παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι μου είπε “τώρα τι, κόουτς;” Είμαι ικανοποιημένος κι επειδή ήταν ωραία φάση. Σκόραρε παρόμοιο γκολ και ο Άλτμαν (κόντρα στη Ντίναμο Κιέβου) και ο Γκιούρτσο σκόραρε εξαιρετικά γκολ. Είναι σημαντικό να βγαίνουν τέτοιοι συνδυασμοί και να βγαίνουν ωραία γκολ».

Για τη μετεγγραφή Γιάκολις και τι πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει: «Να βοηθήσει την ομάδα να ανεβάσει το επίπεδο και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Να μου επιτρέψει να κάνω αλλαγές, να έχω ακόμη μια επιλογή, έχουμε πολλά παιχνίδια, τραυματισμούς, κάρτες, είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα, είναι ταχύς, ικανός, ποιοτικός, τώρα πρέπει να τα δώσει αυτά στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ