aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Είμαστε πιο δυνατοί μαζί, όταν δεν είμαστε ενωμένοι δεν ωφελεί την ομάδα»

Όλτρα: «Είμαστε πιο δυνατοί μαζί, όταν δεν είμαστε ενωμένοι δεν ωφελεί την ομάδα»

Ευχαριστημένος με την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά την άνετη επικράτηση (2-0) επί της Δόξας για την 3η αγωνιστική, με τον Ισπανό να στέλνει μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε στη Cytavision: «Επιτέλους κερδίσαμε. Είναι ο τρίτος αγώνας στο πρωτάθλημα και έχουμε όσους βαθμούς είχαμε και πέρσι. Αλλά θέλω να αφήσω πίσω την περσινή χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δουλέψαμε αρκετά καλά, δεν κάναμε λάθη και ήμασταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας».

Στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε στην περιοχή του αντιπάλου, φτιάξαμε φάσεις και δεν απειληθήκαμε σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Παίξαμε σοβαρά και είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε φέρει νέους ποδοσφαιριστές και δουλεύουμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα. Ήμασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δεν κάναμε λάθη στην άμυνα. Δεν επιτρέψαμε να έχει ο αντίπαλος περισσότερες από δύο ευκαιρίες. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Για τον Σάντος και το ντεμπούτο του: «Είμαι ευχαριστημένος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους παίχτες αλλα είναι το πρώτο του παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να είναι πάντα κοντά στην ομάδα και στους παίκτες γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Τους ευχαριστώ που μας στήριζαν όλο το ματς».

Για τα όσα συνέβησαν με τον κόσμο: «Είμαστε πιο δυνατοί μαζί, όταν δεν είμαστε ενωμένοι δεν ωφελεί την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι με τον Άρη δεν ήμασταν καλοί, είχαμε κακή εικόνα. Θέλω η ομάδα να αγωνίζεται με πάθος και ένταση, να έχει επιθετικότητα. Με τον Εθνικό, είδα την ομάδα να παίζει με πάθος, έγιναν πολλά αμυντικά λάθη όμως και ήρθε το αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, καταλαβαίνω τον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, κόσμος και ομάδα να είμαστε στην ίδια κατεύθυνση. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να το πει μετά το τέλος του αγώνα».

Αν αυτή η νίκη είναι η αρχή για να μαζέψει βαθμούς αφού τα επόμενα παιχνίδια είναι με ΑΕΖ και Οθέλλο: «Η νίκη δίνει πάντα ψυχολογία. Αύριο έχουμε προπόνηση, τη Δευτέρα ρεπό. Θα προετοιμαστούμε για τον Οθέλλο πάντα το επόμενο ματς είναι το σημαντικότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ