aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Είμαι θυμωμένος για την κόκκινη στον ίδιο παίκτη – Υποφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Όλτρα: «Είμαι θυμωμένος για την κόκκινη στον ίδιο παίκτη – Υποφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Περήφανος για την πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη, αλλά θυμωμένος για την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση με τη Γούεστ Χαμ στο Λονδίνο και την κόκκινη στον Γκουστάβο Λέντες, δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά την ήττα με 0-4 από την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Από την πορεία μας στην Ευρώπη είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους οπαδούς που ήρθαν και εδώ και μας στήριξαν με εντυπωσιακό τρόπο. Αλλά από τον αποψινό αγώνα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είπα στους παίκτες να το απολαύσουν, αλλά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, όμως δεν κρατήσαμε τη μπάλα, δεχθήκαμε αρκετές φάσεις. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά κάναμε το ίδιο λάθος, μείναμε με δέκα παίκτες, ο ίδιος παίκτης το ίδιο λάθος. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν και τα λάθη στοιχίζουν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το απολαύσαμε, μόνο υποφέραμε. Γενικά είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που ταξίδεψε στην Αγγλία και βρέθηκε στο γήπεδο. Τώρα μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».».

Αν τον ικανοποιεί που θα γίνει Δευτέρα ο αγώνας με τον Άρη: «Γενικά δεν είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω ποιοι από τους διεθνείς θα μας ενισχύσουν. Είναι καλύτερο που παίζουμε Δευτέρα αντί Κυριακή. Δεν είναι το καλύτερο για την Κύπρο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Όποτε έπρεπε να αγωνιστούμε, θα το κάναμε. Ευχαριστώ το νομικό επιτελείο που δούλεψε πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε Δευτέρα».

Για την παρουσία του Ναούμ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για την αποψινή του εμφάνιση, αλλά και από την σεζόν που κάνει συνολικά. Είναι νεαρός, έχει το ταλέντο και κάθε φορά που καλείται να αγωνιστεί μας δίνει λύσεις. Ανταποκρίνεται θετικά και έχει μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ