aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Εάν κερδίζαμε θα μου λέγατε πως είναι οι καλύτερες αλλαγές»

Όλτρα: «Εάν κερδίζαμε θα μου λέγατε πως είναι οι καλύτερες αλλαγές»

Στα λάθη που κόστισαν τα δύο γκολ του Απόλλωνα στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά την ήττα της ΑΕΚ στη Λεμεσό με 1-2. Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων τόνισε πως αυτή την περίοδο δεν έχει σημασία για τον ίδιο η βαθμολογική θέση, ενώ επανέλαβε την πίστη του στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι σήμερα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε, όχι γιατί κάναμε κακό παιχνίδι, σίγουρα ήταν δύσκολο μετά την Ευρώπη. Στο ημίχρονο είπα ότι παίζουμε καλά, αλλά έπρεπε να κάνουμε βήμα για τη νίκη. Κάναμε λάθος που μας κόστισε το πρώτο γκολ και ένα ακόμα πιο μεγάλο λάθος στην τελευταία φάση. Όσο και να θέλαμε τη νίκη, έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Δεν είχα να πω τίποτα στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα».

Για τις μαζεμένες απώλειες βαθμών στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Απόλλωνα: «Οι ήττες ήρθαν μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία κάναμε μεγάλη προσπάθεια και γράψαμε ιστορία, για εμάς και για την Κύπρο. Σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεν είχε πολλές ευκαιρίες ο αγώνας, όμως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αυτή την περίοδο να είμαστε στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, όμως είναι φυσιολογικό μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε την περασμένη Πέμπτη. Πιστεύω στο ρόστερ μου, θα επανέλθουμε φτάνει να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».

Για τις αλλαγές που έκανε και εάν ρίσκαρε: «Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη ήταν ο σκοπός μας. Εάν κερδίζαμε θα μου λέγατε πως είναι οι καλύτερες αλλαγές, τώρα που χάσαμε μπορείτε να πείτε πως είναι λάθη του προπονητή. Στην τελευταία φάση ξεχάσαμε την άμυνα. Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις. Δεν ήταν λόγω των αλλαγών που κάναμε. Προτιμώ να θεωρούμαι εγώ υπεύθυνος, παρά οι ποδοσφαιριστές μου. Λόγω της επιθυμίας να φτάσουμε στην νίκη ξεχάσαμε την άμυνα και με λανθασμένες τοποθετήσεις δεχθήκαμε το γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ