aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Δεν υπήρχε φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ»

Όλτρα: «Δεν υπήρχε φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ»

Παράπονο για το φάουλ που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ και προήλθε το δεύτερο γκολ του εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά την ήττα (1-2) της ομάδας του.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

Αρχικά είπε: «Δεν έχω πολλά να πω. Ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά και σκοράραμε ένα όμορφο γκολ και μετά ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι μέσω VAR. Στο 2ο γκολ που δεχθήκαμε για μένα δεν υπήρχε φάουλ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε δύο γκολ εμείς ένα και συγχαρητήρια γι’ αυτό. Είναι αρκετά σημαντικό το παιχνίδι με την Πάφο, είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη».

Μετά το 1-0 έδωσε χώρο στον ΑΠΟΕΛ: «Ξεκινήσαμε καλά και ακολουθήσαμε το πλάνο. Μετά ανέβηκε ο αντίπαλος και εμείς πιέζαμε αρκετά χαμηλά. Έπρεπε να βγούμε πιο μπροστά. Στο ημίχρονο τους είπαμε πως πρέπει να ανεβούμε 20 μέτρα πιο μπροστά».

Για την 3η θέση: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μνήμες. Υπάρχει μόνο το παρόν. Πριν τα Play-Offs κάναμε απίστευτη σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη. Τα Play-Offs εξελίσσονται κακά για την ομάδα μας. Πρέπει να πάρουμε τις νίκες και να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάμε δυνατά στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε την Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ