aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Δεν θέλω δικαιολογίες, για το γήπεδο, το χορτάρι, ούτε για τους διαιτητές»

Όλτρα: «Δεν θέλω δικαιολογίες, για το γήπεδο, το χορτάρι, ούτε για τους διαιτητές»

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα ανασταλτικά περιμένει ο Χοσέ Λουίς Όλτρα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε ότι είναι αμφίβολη η παρουσία του Ράφα Λόπες, ο οποίος δέχθηκε κτύπημα στην προπόνηση και σημείωσε πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου και τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αύριο έχουμε ακόμα ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει ανέβει στη βαθμολογία. Δέχτηκε μόνο εφτά γκολ, είναι πολύ καλή αμυντικά και αυτό αποδεικνύεται με τις ισοπαλίες που πήρε κόντρα σε Πάφο, Άρη και Ανόρθωση. Είναι καλή ομάδα στις στατικές φάσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε στον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός. Ο Μάμας λόγω κόκκινης, ο Άνχελ (σ.σ. Γκαρσία) λόγω καρτών, ο Κύπρος (σ.σ. Χρυσοστόμου) είναι εκτός με τραυματισμό στο γόνατο. Ο Ράφα (σ.σ. Λόπες) είναι αμφίβολος, είχε χτύπημα στην προπόνηση, θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Ο Ιβάν (σ.σ. Τρισκόφσκι) είναι εκτός, γιατί δεν είναι έτοιμος, είναι πολύ σημαντικός για εμάς και για τον κόσμο, για αυτό και θα είναι στον πάγκο, για ενθάρρυνση. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά σε γενικές γραμμές».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Μακάρειο για πρώτη φορά φέτος: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζουν σε άλλο στάδιο, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στο παιχνίδι μας. Δεν θέλω δικαιολογίες, ούτε για το γήπεδο, ούτε για το χορτάρι, ούτε για τους διαιτητές. Αγωνίζονται και στέκονται πολύ καλά, είναι σκληρή ομάδα. Οι ομάδες που είναι νικητές όμως δεν ψάχνουν δικαιολογίες!».

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην επιτρέψουμε στατικές φάσες και αντεπιθέσεις. Να κρατήσουμε μπάλα και να παίξουμε, να είμαστε ο εαυτός μας. Είναι πολύ καλή στιγμή για εμάς αύριο να πάρουμε τη νίκη».

Ποιο το μυστικό της επιτυχίας και της σταθερότητας: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό και αν υπήρχε δεν θα το έλεγα. Είναι οι καρποί της δουλειάς που κάνουμε όλοι, λίγη δόση τύχης, είναι πολλά».

Πώς διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές με την αναμενόμενα ψηλή πίεση: «Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει πίεση για νίκη. Τα πάντα είναι γύρω από τη νίκη και θέλεις να κερδίζεις. Την ίδια πίεση έχουμε και τότε που ήμασταν εφτά βαθμούς πίσω. Το σημαντικό είναι να ξεχάσεις αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις, το σημαντικό είναι να εστιάζεις σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις. Να κάνεις λίγα λάθη, να παίξεις ποδόσφαιρο, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το γρασίδι, ο καιρός και όλα αυτά δεν μπορείς να τα ελέγξεις».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, τους χρειαζόμαστε μαζί μας».

Για τα μετεγγραφικά: «Αυτά είναι για τον Τσάβι όχι για μένα, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι, με όλο τον σεβασμό αυτό είναι που έχουμε τώρα στο μυαλό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ