aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο - Πρέπει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τη...

Όλτρα: «Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο – Πρέπει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τη νέα σεζόν»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία αναφέρθηκε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC, ενώ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Αναφέρθηκε επίσης στην επόμενη σεζόν και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα:

«Νομίζω κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Η Πάφος αναγκάστηκε να αλλάξει το σχέδιο της. Είχαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεχτήκαμε το γκολ. Έγινε δύσκολο για μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον πλήρη έλεγχο χωρίς τις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Στο τέλος πετύχαμε ένα γκολ και μας άξιζε. Πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια. Συγχαρητήρια στον Άρη και τον Σπιλέφσκι για το πρωτάθλημα.

Είχαμε περισσότερη ένταση σήμερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είχαμε 6-7 παίκτες εκτός. Μπορούμε για ακόμα περισσότερο. Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο και δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα μας άξιζε τουλάχιστον η ισοπαλία. Πρέπει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ