aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟλοκληρώθηκε η συνάντηση, στα χέρια της ΚΟΠ η τύχη του πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, στα χέρια της ΚΟΠ η τύχη του πρωταθλήματος

Εξαιρετικά κρίσιμα για το μέλλον του πρωταθλήματος είναι τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Μετά από σύσκεψη στο Προεδρικό το πρωί της Πέμπτης στην παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες που αφορούν τις Κυβερνητικές αποφάσεις.

Θυμίζουμε πως με βάση τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου είναι δυνατή η επιστροφή στις προπονήσεις των ομαδικών αθλημάτων ανοικτών χώρων στις 18 Μαΐου, ενώ όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου στην τρίτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, δηλαδή στις 9/6 – 13/7 μπορούν να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ξεκάθαρο στην ηγεσία της Ομοσπονδίας ότι η απόφαση για το μέλλον του Πρωταθλήματος αφορά την ΚΟΠ. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα έχει εντός της ημέρας επικοινωνία με την UEFA ώστε να ενημερώσει για τις κυβερνητικές αποφάσεις. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα προχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία της ΚΟΠ στη διαδικασία λήψης απόφαση για το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

O πρόεδρος της ΚΟΠ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα χρονοδιαγράμματα που απαιτούνται για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ έγινε ενημέρωση και για τα οικονομικά δεδομένα και τις απώλειες εσόδων που έχουν οι ομάδες με την πανδημία του κορωνοϊού. Σημαντική θα είναι και η άποψη των επιδημιολόγων με τους οποίους θα έχει επαφές η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προτού πάρει οριστική απόφαση για την τύχη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ