aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 19:00, παρουσιάζεται επίσημα το πολυσυζητημένο βιβλίο, που αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ, του δικέφαλου αετού και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ1, ενώνει μέσα από την έρευνα του, όλο το φάσμα των ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, σε όλο τον κόσμο. Η επίσημη παρουσίαση, θα γίνει στην αίθουσα του Θεατρικού Μουσείου Ιάκωβου Καμπανέλλη στη Γρόττα. Θα προβληθούν ειδικά αφιερώματα με ιστορικό περιεχόμενο, φωτογραφίες, και βίντεο σε γιγαντοθόνη, από τις 302 (!) ΑΕΚ των πέντε ηπείρων.

Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Νότιος Άνεμος και περιλαμβάνει 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) αλλά και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων. Το βιβλίο παρουσιάστηκε ήδη στην Αθήνα (Νέα Φιλαδέλφεια), τη Νέα Υόρκη, τη Μελβούρνη, την Κύπρο, τον Πύργο Ηλείας, την Πάτρα, το Καππαδοκικό Καρδίτσας, το Αίγιο και τη Σύρο και έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο.

Προσκαλούνται ΟΛΟΙ οι φίλοι του αθλητισμού και του πολιτισμού και φυσικά της ΑΕΚ σε ένα διαφορετικό… κομμάτι ιστορίας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 19:00. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Νάξου. Μην χάσετε μια μοναδική εκδήλωση-ταξίδι στην ιστορία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ