aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλα της ΑΕΚ τα -πολύ- καλά! (δεκάλογος)

Όλα της ΑΕΚ τα -πολύ- καλά! (δεκάλογος)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πρώτο, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες κάθε τρεις μέρες με το απόλυτο των βαθμών (4Χ3=12).

Δεύτερο, πέρασε αλώβητη από δύσκολες και επικίνδυνες έδρες όπως το Τσίρειο (Απόλλων) και το Δασάκι (Εθνικός Άχνας).

Τρίτο, δεν δέχθηκε γκολ ακόμη στο πρωτάθλημα και είναι μαζί με τον ΑΠΟΕΛ οι καλύτερες άμυνες αυτή τη στιγμή.

Τέταρτο, έχει την καλύτερη επίθεση (9 γκολ) του πρωταθλήματος, πάλι μαζί με τον ΑΠΟΕΛ.

Πέμπτο, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ άλλαξε όσους ποδοσφαιριστές θέλησε, έκανε ολικό… λίφτινγκ στην ενδεκάδα του και πάλι η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού του έμεινε ίδιος και απαράλλαχτος.

Έκτο, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές (πλην των τραυματιών και αυτών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής) που βρίσκονται στις βασικές του επιλογές για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Έβδομο, χθες σκόραραν τρεις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Οι Μπόλιεβιτς, Μοϊσόφ και Χαραλαμπίδης, με τον τελευταίο να μοιάζει σαν το παλιό κρασί και να πετυχαίνει ένα γκολ – δείγμα της σπάνιας κλάσης του.

Όγδοο, τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα προσαρμόζονται μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα στην ομάδα, ενώ ΚΑΙ φέτος οι επιλογές του Τσάβι Ρόκα φαίνεται πως θα βγουν 100%.

Ένατο, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που αυτή τη στιγμή βγάζει ΥΓΕΙΑ και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς γκρίνια, μουρμούρα και κριτική για το οτιδήποτε καταφέρνει να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και παραδίδει δωρεάν μαθήματα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Δέκατο, το ματς με την Ανόρθωση την Κυριακή θα είναι μάλλον το τελευταίο της στο ΓΣΖ, αφού μετά θα μετακομίσει στο «ΑΕΚ Αρένα», με μία νέα εποχή να αρχίζει για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ