aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλα όσα ειπώθηκαν από τους πρωταγωνιστές στα βραβεία του ΠΑΣΠ

Όλα όσα ειπώθηκαν από τους πρωταγωνιστές στα βραβεία του ΠΑΣΠ

Ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης του ΠΑΣΠ η οποία διεξήχθη στη Λευκωσία το βράδυ της Πέμπτης. Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ το παρών τους έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλες τις βραβεύσεις καθώς και όλα όσα ανέφεραν οι αθλητές και οι προπονητές κατά τη διάρκεια της βράβευσης τους. Επίσης, πιο κάτω ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Το live της τελετής βράβευσης…

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος: Αλ Τάαμαρι (ΑΠΟΕΛ): «Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου νιώθω τώρα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Έμαθα πολλά στην Κύπρο. Έγινε πιο ώριμος και άλλαξα τον τρόπο που σκεφτόμουν. Νιώθω πολύ καλά. Κέρδισα πολλά για να πάω πιο ψηλά. Με βοήθησε αυτή η αλλαγή».

Κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής: Μούσα Αλ Τάαμαρι (ΑΠΟΕΛ): «Ήταν δύσκολο για μένα να έρθω σε άλλη χώρα. Με τη βοήθεια του κόσμου και της ομάδας ένιωσα πιο καλά και πιο δυνατός. Μου αρέσει εδώ. Είναι το λαχείο για να φτάσω πιο πάνω. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την στήριξη όπως και τον κόσμο και τον πατέρα μου που είναι εδώ».

Κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής: Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ): «Δεν περίμενα αυτό το βραβείο γιατί είχε κι άλλους Κύπριους αντάξιους, όπως ο Ματίας και ο Χάμπος. Είναι τιμή για μένα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ. Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό, δεν έχω κάποια πρόταση όμως τώρα είμαι συγκεντρώνομαι στον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε ακόμη ένα τρόπαιο την Τετάρτη και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε».

Κορυφαίος προπονητής: Σάββας Πουρσαϊτίδης (Νέα Σαλαμίνα): «Να πω το μυστικό της επιτυχίας (χαμόγελα). Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν. Είναι σημαντικό να σε τιμούν οι αντίπαλοι σου. Δεν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν είχαν δυνατό σταφ και μια διοίκηση που στεκόταν δίπλα μας. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πειθαρχία και τους ευχαριστώ. Είναι συγκινητικό για μένα, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω αλλά αυξάνει και τις προσδοκίες. Πρέπει να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποτελέσεις παρελθόν. Ανυπομονώ να αρχίσει η επόμενη σεζόν».

Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν:

Ιβάν Τρισκόφσκι (ΑΕΚ): «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και την οικογένεια μου. Υπάρχει ομαδικότητα».

Επιθετικός: Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου (Νέα Σαλαμίνα): «Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήμουν εδώ. Σας ευχαριστώ όλους».

Επιθετικός: Μούσα Αλ Τάαμαρι (ΑΠΟΕΛ): «Ήταν δύσκολο να φύγω από την χώρα μου. Είναι διαφορετικά στην Κύπρο από την Ιορδανία. Με βοήθησε ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Τώρα νιώθω πολύ καλά. Ευχαριστώ την ομάδα μου που με βοήθησαν στην ομάδα και να φτάσω εδώ που έφτασα».

Μέσος: Ματίας Σπόλιαριτς (Αλκή): «Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω (σ.σ. η μετακίνηση του στην Αλκή) γιατί πέρσι δεν πήρα χρόνο συμμετοχής όπως θα ήθελα. Πιστεύω στον εαυτό μου. Ευχαριστώ την Αλκή, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου».

Μέσος: Λούκας Σόουζα (ΑΠΟΕΛ): «Η φιλοσοφία μου είναι πως αν κάτι πάει στραβά, πάντα χαμογελώ».

Μέσος: Χάμπος Κυριάκου (Απόλλων): «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Δεν τέλειωσε όπως θέλαμε και όπως περιμέναμε η χρονιά για τον Απόλλωνα. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζω να βελτιωθούμε στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και ευχαριστώ την οικογένεια μου και την κοπέλα μου».

Κεντρικός αμυντικός: Βαλεντίν Ρομπέρζ (Απόλλων): «Δεν ήταν καλή σεζόν για την ομάδα. Μπορώ να γίνομαι καλύτερος κάθε χρονιά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Είμαι ευχαρίστηση μου που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχουν κι άλλοι που είναι καλοί κεντρικοί αμυντικοί».

Κεντρικός αμυντικός: Κέβιν Λαφράνς (ΑΕΛ): «Είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ. Είναι σκληρή δουλειά από μένα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή που με βοήθησαν. Είναι τιμή για μένα. Νομίζω πως θα είναι καλό παιχνίδι ο τελικός. Θα αντάλλαζα το βραβείο με το κύπελλο (γέλιο)».

Αριστερός μπακ: Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ): «Συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύτηκαν. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην καλύτερη ενδεκάδα, ευχαριστώ όσους με ψήφισαν όπως και τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Ο προπονητής με προτιμά ως αριστερό κεντρικό αμυντικό και με προετοίμασε γι’ αυτό».

Δεξιός μπακ: Ζοάο Πέδρο (Απόλλων): «Σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για 2η σεζόν στην καλύτερη ενδεκάδα. Ευχαριστώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Τερματοφύλακας: Βεσελόφσκι (Νέα Σαλαμίνα): «Το ευχόμουν, αλλά δεν το περίμενα. Παίζαμε πιο ομαδικά φέτος, ήρθαν νέοι παίκτες, όμως παίζαμε σαν ομάδα».

Τα βραβεία…

Βραβείο ήθους: Δρ. Κυριάκος Κακαβελάκης (εγχείρησε αφιλοκερδώς ποδοσφαιριστή που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα): «Δεν θεωρώ πως έκανα κάτι αξιοσημείωτο. Για μένα είναι μεγάλη τιμή που υπάρχει αυτή η αναγνώριση. Δεν ήταν σοβαρή επέμβαση, όμως έπρεπε να γίνει».

Συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα τις περισσότερες φορές στο Cyprus Fantasy league: Μούσα Αλ Τάαμαρι (ΑΠΟΕΛ) ο οποίος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε, όπως και τον προπονητή που με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το σήμερα».

Το βραβείο «χρυσά γάντια» ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στα περισσότερα ματς (14): Τόνιο Ραμίρες (ΑΕΚ), ο οποίος ανέφερε: «Περάσαμε ως ομάδα δύσκολα όμως αλλάξαμε και κέρδισα το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ την ομάδα μου».

1η καλύτερη επέμβαση: Ρόμπερτ Βεσελόφσκι (14η αγωνιστική, ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα). Ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων, είπε: «Ήταν δύσκολη απόκρουση, απλά το έπιασα και ήταν σπουδαίο. Δεν ήταν μόνο για μένα η καλύτερη σεζόν αλλά και για ολόκληρη την ομάδα».

2η καλύτερη επέμβαση: Δημήτρης Δημητρίου (10η αγωνιστική, Ομόνοια-Ανόρθωση). Ο κίπερ της «Κυρίας» ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κόσμο και τους προπονητές που με ψήφισαν όμως και τους συμπαίκτες μου που με ψήφισαν. Παίζει ρόλο και η αυτοπεποίθηση αλλά να είσαι και σε καλή μέρα».

3η καλύτερη επέμβαση: Μπρούνο Βάλε (ΑΕΛ-Απόλλων, 9η αγωνιστική). Ο Πορτογάλος ανέφερε: «Παίζαμε μαζί με τον Άλεξ. Ήταν παράξενο γιατί ήμασταν συμπαίκτες όμως είμαι επαγγελματίας και έκανα τη δουλειά μου. Ευχαριστώ για το βραβείο».

Ο Αντώνης Μίτας, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα (U19), κέρδισε την υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ανέφερε για την μάχη του πρώτου σκόρερ (πέτυχε 15 όπως και οι Χουράδο-Νέμετς): «Δυστυχώς δεν θα αγωνιστώ. Ήταν πολύ καλή σεζόν σ’ εμένα και καλή επιτυχία στα άλλα παιδιά την ερχόμενη αγωνιστική. Εύχομαι να κερδίσω εγώ τη “μάχη”».

Κορυφαία επιθετικός στο γυναικείο πρωτάθλημα (77 γκολ): Κριστίνα Φρίντα (Μπαρτσελόνα FA), η οποία είπε: «Κοντεύω στον στόχο μου που είναι τα 100. Η Κύπρος είναι μια εξαιρετική εμπειρία για μένα. Θεωρώ πως η χώρα είναι εκπληκτική, μου αρέσει ο ανταγωνισμός εδώ».

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος U19 με 23 γκολ: Αντρέας Κατσαντώνης (ΑΠΟΕΛ). Ο νεαρός παίκτης των γαλαζοκιτρίνων παρέλαβε το βραβείο του και ανέφερε: «Σίγουρα νιώθω πολύ χαρούμενο γι’ αυτό το βραβείο. Πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Οι στόχοι μου είναι η προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και ευκαιρίες στα φιλικά. Έπειτα, θα δούμε».

1ο καλύτερο γκολ: Τζόρντι Γκόμεθ (13η αγωνιστική Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ). Ο παίκτης των πρασίνων, τόνισε: «Είναι το καλύτερο μου γκολ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Είμαι χαρούμενο για το βραβείο, ήταν ένα ωραίο γκολ. Ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ. Είδα τον τερματοφύλακα έκτος και σούταρα. Ήταν ένα όμορφο γκολ. Είναι καλό που σκόραρε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ».

2ο καλύτερο γκολ: Μουσταφά Καραγιόλ (1η αγωνιστική, Απόλλων-ΕΝΠ). Ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων πήρε το βραβείο του και είπε: «Διαθέτω ισχυρό σουτ. Ο προπονητής μου πάντα με ενθάρρυνε να κάνω σουτ και τα κατάφερα».

Ανακοινώνονται τα τρία καλύτερα γκολ: 3ο καλύτερο γκολ: Άλεξ ντα Σίλβα (5η αγωνιστική ΑΕΛ-Αλκή). Ο Βραζιλιάνος παρέλαβε το βραβείο του και ανέφερε: «Ευχαριστώ για το βραβείο. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Δεν μπορώ να πω τίποτα, το πιο σημαντικό παιχνίδι δεν διεξήχθη (σ.σ. αναφορά στον τελικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ)».

20:45 Σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον φετινό μαραθώνιο αλλά και στα προβλήματα που προέκυψαν (δελτία υγείας, κάρτα φιλάθλου, επεισόδια, στημένα κτλπ).

20:35 Άρχισε η τελετή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ