aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι υποχρεώσεις των Ευρωπαίων

Οι υποχρεώσεις των Ευρωπαίων

Μετά την ΑΕΚ και την ΑΕΛ που εξασφάλισαν την πρόκριση τους για την επόμενη φάση του Europa League την ερχόμενη εβδομάδα τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους αρχίζουν επίσης ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάντζ Λουξεμβούργου που κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας της  με 65 βαθμούς. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Τετάρτη 12 Ιουλίου και θα αρχίσει στις 20:00. Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Λουξεμβούργο την Τετάρτη 19 Ιουλίου και θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Κύπρου.

Με τριπλή εκπροσώπηση συνεχίζουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση του Europa League και συγκεκριμένα στο δεύτερο γύρο. Η ΑΕΚ μετά την πρόκριση της σε βάρος της Λίνκολν με συνολικό σκορ 6-1 θα αντιμετωπίσει την Κορκ και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Οι Ιρλανδοί απέκλεισαν την Λεβάντια με συνολικό σκορ 6-2, καθώς μετά το 2-0 στην Εσθονία νίκησαν και στον επαναληπτικό της Πέμπτης. Στον αγώνα που έγινε στο «Turner’s Cross» στην παρουσία 6,314 θεατών (σε γήπεδο χωρητικότητας 7,311 θέσεων) η Κορκ νίκησε με 4-2, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προγκρές και ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 13 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο και συγκεκριμένα στο Stade Josy Barthel. Στον προηγούμενο αγώνα η ομάδα του Λουξεμβούργου απέκλεισε τη Ρέιντζερς με 2-0, ανατρέποντας το 1-0 της Γλασκώβης. Τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αρχίζει στις 13 Ιουλίου και ο Απόλλων που θα φιλοξενήσει στο ΑΕΚ Αρένα τη Ζάρια. Οι Μολδαβοί μετά από ένα δραματικό επαναληπτικό απέκλεισαν την ομάδα του Σεράγεβο στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν νικήσει με 2-1 και χθες ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι για να επικρατήσει η Ζάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ