aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι τέσσερις ομάδες που θα μοιραστούν τις €200.000 της ΚΟΠ!

Οι τέσσερις ομάδες που θα μοιραστούν τις €200.000 της ΚΟΠ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με γνώμονα την προώθηση και τη στήριξη του Κύπριου ποδοσφαιριστή, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ είχε ανακοινώσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε, συγκεκριμένα μέτρα αλλά και σημαντικά κίνητρα προς τα Σωματεία για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Είχε ανακοινώσει ότι θα επιβραβεύσει, με ίσο διαμερισμό του ποσού των €200.000, τις ομάδες που σ’ όλες τις αγωνιστικές θα είχαν στην αρχική τους ενδεκάδα τουλάχιστον δύο Κύπριους παίκτες.

Το πρωτάθλημα λοιπόν ολοκληρώθηκε και η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» βρήκε τις τέσσερις (τελικά) ομάδες που θα μοιραστούν το συγκεκριμένο ποσό, καθώς ήταν και οι μόνες που τήρησαν τον κανονισμό για χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους.

Διαβάστε επίσης: Οι €18.000 του ΑΠΟΕΛ, οι €40.000 της Ομόνοιας και η «μαύρη» πρωτιά της ΑΕΚ

Επομένως, όχι μόνο δεν πλήρωσαν πρόστιμο, αλλά θα λάβουν και από €50.000. Πρόκειται για τις Αλκή και Ερμή που υποβιβάστηκαν στη Β’ Κατηγορία, καθώς επίσης τη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα. Η πρόκληση των €200.000 ευρώ φαίνεται πως δεν αποτέλεσε κίνητρο, κυρίως για τις μεγάλες ομάδες, που είχε τεθεί από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του συγκεκριμένου ποσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ