aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι σφυρίχτρες των επαναληπτικών

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές των επαναληπτικών του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΕΚ – Κορκ Σίτι: O Μαυροβούνιος Pavle Radovanović ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα στην Arena, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κόρκ Σίτι. Βοηθοί του θα είναι οι Veselin Radunović-Nikola Radulović και 4ος ο Miloš Novović.

ΑΕΛ – Πρόκρες: Ο Γάλλος Frank Schneider με βοηθούς τους συμπατριώτες του Julien Pacelli -Djemel Zitouni έχουν οριστεί από την ΟΥΕΦΑ για τον επαναληπτικό της ΑΕΛ με την Progres. Τέταρτος ορίστηκε ο Jérôme Brisard, ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Φινλανδός Marco Casagrande.

Ζάρια – Απόλλων: Ο Βέλγος Alexandre Boucaut ορίστηκε να σφυρίξει την ρεβάνς του Απόλλωνα με την Ζάρια στο Stadionul Zimbru, στο Chisinau της Μολδαβίας. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Laurent Conotte και ο Florian Lemaire με 4ο τον Nathan Verboomen.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ