aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι προϋποθέσεις και τα όρια για τον Ντάρμπισαϊρ

Οι προϋποθέσεις και τα όρια για τον Ντάρμπισαϊρ

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά: Η… κουβέντα με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ξεκινά από τη θέλησή του να επιστρέψει στην Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτό, χτύπησε την πόρτα αρκετών ομάδων για να διερευνήσει κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στα δικά του «θέλω». Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, λοιπόν, δεν έμεινε αδιάφορος για τον Άγγλο επιθετικό. Βλέπετε, ξέρει πολύ καλά τις αγωνιστικές δυνατότητές του από την προηγούμενη θητεία στους Λαρνακείς. Ωστόσο, κανείς παίκτης δεν πρόκειται να ντυθεί στα κιτρινοπράσινα εάν δεν βρίσκεται στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ο Τσάβι Ρόκα, κρατά ανοιχτό το… παράθυρο για τον πρώην επιθετικό της Ομόνοιας, χωρίς να σημαίνει πως «καίγεται» για να ενδώσει στις όποιες απαιτήσεις του. Θέλει να διατηρήσει μία ισορροπία στις αποδοχές των παικτών και γενικότερα, να μην ξεπεράσει το διαθέσιμο μπάτζετ.

Ήδη, στην επιθετική γραμμή πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό τους Ράφαελ Ρόμο και Βίκτορ Ολατούνζι, οι οποίοι συνθέτουν καλή τριάδα στράικερ με τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Εχθρός του καλού, ασφαλώς, είναι το καλύτερο. Επομένως, σε μία μακρά μετεγγραφική περίοδο, όπως είναι η τρέχουσα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πολλά μπορούν να ανατραπούν, κάτι που είδαμε αρκετές φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ