aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην Κύπρο o Ναράνχο

Οι προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην Κύπρο o Ναράνχο

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Χοσέ Ναράνχο συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να περιμένει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στην Ισπανία ώστε να πληροφορηθεί ακολούθως τις προθέσεις της Τενερίφης. Ο Αρνάλ Κόντε, διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα πως θέλει να συνεχίσει στους Λαρνακείς. Πρέπει, όμως, να βρει τη χρυσή τομή με την Τενερίφη, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του για άλλα δύο χρόνια.

Στην ΑΕΚ, δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ώστε να εξασφαλίσουν την ελευθέρα του και περιμένουν από τον ίδιο να βρει τη λύση και να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο 25χρονος, ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα αφού δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί με την Τενερίφη στα παιχνίδια που απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στην Ισπανία.

Υπενθυμίζουμε, πως οι κιτρινοπράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία στο βοηθητικό τους γήπεδο. Το βασικό στάδιο θα γίνει στην Κακοπετριά από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ