aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι πρώτες αντιδράσεις των ομάδων μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος

Οι πρώτες αντιδράσεις των ομάδων μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος

Αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, οι εκπρόσωποι των ομάδων μίλησαν στην κάμερα της ΚΟΠ για το νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα ειπώθηκαν.

Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ): «Εύχομαι να παρακολουθήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Για εμάς επιφύλασσε σημαντικό παιχνίδι η πρεμιέρα με τον Απόλλωνα. Προτεραιότητα είναι η Ευρώπη. Να ευχηθώ και στους υπόλοιπους καλή παρουσία καλή επιτυχία. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Αριάδνη Γενεθλίου (ΑΕΛ): «Σίγουρα κάνοντας μια σημαντική πορεία πέρσι, σαφώς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό ευχόμαστε. Να ανταποκριθούμε και εμείς δυναμικά. Ελπίζουμε πως θα είμαστε πιο δυνατοί και ευχόμαστε να αρχίσουμε με το δεξί».

Δημήτρης Λάζος (Νέα Σαλαμίνα): «Ο στόχος είναι ένας. Δεν θέλουμε να βάλουμε κάποια θέση, στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει, να παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να βλέπει όλες τις ομάδες στα μάτια. Να έχουμε μια πορεία αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδι. Θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι 100%. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη καλή επιτυχία».

Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση): «Αυτό που βλέπουμε να γίνεται, με την έλευση του Κετσπάγια, είναι να δημιουργήσουμε μια ελκυστική ομάδα που να διεκδικεί τίτλους. Αγωνιζόμαστε με δύο ομάδες που θα είναι πιο έτοιμες λόγω ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Υπάρχουν δύσκολες ομάδες, δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις».

Αντρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να φέρουμε πίσω τον κόσμο μας, να κάνουμε μια ομάδα που να καλύπτει τις προσδοκίες του. Και μέσω των εισιτηρίων διαρκείας μας. Έχουμε καταλάβει τους λόγους που απομακρύνεται από τα γήπεδα, να κάνουμε ότι μπορούμε για να έρθει ο κόσμος πίσω. Σαν Ομόνοια θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παράγοντες. Να είναι ένα ελκυστικό προϊόν, η διαιτησία… Το πρόγραμμα μας νομίζω πως είναι ισορροπημένο. Να αρχίσουμε καλά και να έχουμε σταθερότητα».

Νεκτάριος Πετεβίνος (ΑΠΟΕΛ): «Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που κυνηγάμε κάτι πρωτόγνωρο. Πιστεύω πως κάθε ομάδα που βλέπει τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή, έχει κίνητρο να το σταματήσει. Το δικό μας το σερί είναι πιο ισχυρό. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το πρωτάθλημα. Φάνηκε από πέρσι πως μας δυσκολεύει η Ευρώπη, όμως δεν παύει από το να είναι ένας στόχος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ