aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι… πινελιές των τριών ισχυρών!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο Κεραυνός, η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ. Είναι οι τρεις ομάδες, που αναμένεται να διεκδικήσουν τα σκήπτρα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας. Όπως όλα δείχνουν είναι εξαιρετικά απόμακρο το ενδεχόμενο να μπορέσει κάποια άλλη ομάδα να μπει… σφήνα στα φαβορί. Οι πρωταθλητές ερυθροκίτρινοι, οι κάτοχοι του κυπέλλου πρασινοκίτρινοι, καθώς και οι αποφασισμένοι για επάνοδο στην κορυφή γαλαζοκίτρινοι, προηγήθηκαν κατά πολύ των υπολοίπων σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό.

Ενώ καλά-καλά δεν μπήκε ο Αύγουστος, έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους (απομένει η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον σούτιγκ-γκαρντ) και πλέον δουλεύουν πάνω στα υπόλοιπα θέματα που έχουν να κάνουν με την έναρξη της προετοιμασίας, τα φιλικά παιχνίδια, καθώς και την προσπάθεια που θα κάνουν στην Ευρώπη (κεφάλαιο που αφορά μόνο τους δυο τιτλούχους). Ο Κεραυνός δείχνει να είναι κάτι παραπάνω και από πλήρης, όμως και η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ έχουν γεμίσει για τα καλά το ρόστερ τους. Γι’ αυτό λοιπόν αναμένουμε ότι στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα γίνουν πολύ μεγάλες μάχες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ