aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι οπαδοί της Τρεντσίν στηρίζουν την απόφαση της Θύρας 9! (pics)

Οι οπαδοί της Τρεντσίν στηρίζουν την απόφαση της Θύρας 9! (pics)

Τη συμπαράστασή τους στην Θύρα 9, εξέφρασαν οι οπαδοί της Τρεντσίν Σλοβακίας στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας τους με την ΑΕΚ Λάρνακας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (πρώτος αγώνας). Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό το ισχυρότερο οργανωμένο σύνολο της Ομόνοιας, αποστασιοποιήθηκε από τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Αυτό συνέβη ως γνωστόν, συγκεκριμένα, μετά την απόφαση για δημιουργία εταιρείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου και μερικούς συνεργάτες του, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος και άλλους η διοίκηση του σωματείου μετά την εκλογή του συνδυασμού του Λώρη Κυριάκου.

Ακολούθησε η απόφαση της Θύρας 9 να δημιουργήσει δικιά της ποδοσφαιρική ομάδα, την Ομόνοια 1948, η οποία θα συμμετέχει στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα.

Για τα πανό στα οποία ανάρτησαν οι Σλοβάκοι οπαδοί στο ένα αναγραφόταν «Σεβασμός στην Ομόνοια 1948», ενώ στο άλλο ήταν απλώς το λογότυπο της Ομόνοιας (Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΣΟΛ) πριν από τη δημιουργία εταιρείας. Επίσης, όπως φαίνεται κάπου στην φωτογραφία πιο κάτω, ένας οπαδός κρατούσε υψωμένο ένα κασκόλ της Θύρας 9 Λεμεσού. O οποίος όμως δεν γνωρίζουμε αν είναι Κύπριος ή Σλοβάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ