Τόνιο: «Η οικογένειά μας ζει στις χειρότερες πόλεις σε κρούσματα»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τόνιο Ραμίρεθ μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα «En ElDesmarque Gipuzkoa» και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλά εδώ, αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 176 (σ.σ. έμεινε λίγο πίσω ο Τόνιο αφού φτάσαμε στα 230) κρούσματα και ευτυχώς η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα εγκαίρως και φαίνεται ότι το ελέγχουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε απαντώντας εάν τα μέτρα στην Κύπρο είναι παρόμοια με της Ισπανίας:

«Ναι, δηλαδή, όταν πρέπει να πάμε για ψώνια ή να βγούμε για βασικές ανάγκες, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο και να περιμένουμε να μας δώσουν το “OK”. Τώρα μόλις ανακοίνωσαν ότι μπορούμε μόνο να βγούμε έξω μια φορά την ημέρα, και από τις 9 μ.μ. έως τις 6 το πρωί δεν μπορεί να κυκλοφορεί κανείς στο δρόμο».

«Είμαι αρκετά καλά επειδή έχουμε μια βεράντα και είτε το θέλεις, είτε όχι σου δίνει ζωή, ειδικά με τα κορίτσια μπορώ να τα βγάλω έξω και να τους δώσω λίγο αέρα. Δεν ξέρω σε μια εβδομάδα, αλλά για τώρα είμαστε καλά», απάντησε σχετικά με την καθημερινότητά του, ενώ για τον τρόπο εκγύμνασης είπε: «Κάθε Κυριακή μας στέλνουν το πρόγραμμα για την εβδομάδα και όσο μπορούμε να κάνουμε τις ασκήσεις. Ως τερματοφύλακας κάνω τα βασικά: ασκήσεις κορμού, στατική αεροβική και ασκήσεις αυτού του είδους. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα».

Σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια στην Ισπανία: «Είναι το πιο δύσκολο αν και δεν θα μπορούσαμε να τους δω ούτε στην Ισπανία. Παρακολουθώ τα νέα και γνωρίζω. Δυστυχώς η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου είναι σε δύο πόλεις που είναι από τις χειρότερες σε αριθμό κρουσμάτων. Κάθε μέρα μιλάμε με τους δικούς μας για να δούμε πώς είναι και αυτή τη στιγμή, ευτυχώς, δεν έχει μολυνθεί κανείς στην οικογένεια».

Αν θα επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα είπε: «Είναι πολύ δύσκολο, είμαι 33 ετών, έχω ακόμα ένα χρόνο εδώ και ελπίζω να τελειώσω εδώ, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα επιστρέψω, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ