aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι Μινιό και Άλβες κράτησαν όρθια την ΑΕΚ

Οι Μινιό και Άλβες κράτησαν όρθια την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το 1-1 κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας μειώνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ στον επόμενο γύρο, όμως ταυτόχρονα την κρατά ζωντανή. Οι Ρώσοι κατά διαστήματα έβγαλαν στο γρασίδι τη μεγάλη τους ποιότητα και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν άλλο ένα τέρμα, όμως ο Μινιό, όποτε χρειάστηκε έκανε πολύ καλές επεμβάσεις και κράτησε την ΑΕΚ στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έβγαλαν στο γήπεδο πάθος και θέληση και προσπάθησαν απέναντι στους Ρώσους να πάρουν ότι καλύτεροι μπορούσαν. Το γκολ του Άλβες έφερε την ισοπαλία, η οποία αν κρίνουμε από τη γενική εικόνα του αγώνα αλλά και την απόδοση της ΑΕΚ, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως άσχημο αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Λάρνακας θα ταξιδεύσει στη Μόσχα με στόχο να κάνει ένα μικρό θαύμα: να αποκλείσει τη Σπαρτάκ και να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. «Θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας, θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε αυτή την υπέρβαση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, χθες στο «Ράδιο Πρώτο».

Αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα που έγινε στην Κύπρο: «Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και καλύτερα και χειρότερα. Αυτό το 1-1 σημαίνει ότι δεν πετύχαμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή που ήταν η νίκη. Σίγουρα η ομάδα κόντραρε τη Σπαρτάκ, κατάφερε να επιστρέψει για ακόμη μία φορά φέτος. Πάμε Μόσχα με τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν. Η Σπαρτάκ είναι το φαβορί και το ξέρουμε. Θέλουμε να πολεμήσουμε μέσα στη Μόσχα και να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε».

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Λάρνακας δεν πάει για τουρισμό στη Ρωσία. Έχει στόχους και φιλοδοξίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ