aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣOι λεπτομέρειες του αγώνα ΑΕΚ-Σπαρτάκ

Oι λεπτομέρειες του αγώνα ΑΕΚ-Σπαρτάκ

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Σπαρτάκ Μόσχας στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Spartak Moscow στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 18:00.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη (16:30).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική (κάτω διάζωμα) και την Ανατολική εξέδρα και Ανοικτά ταμεία θα υπάρχουν και στις δύο εξέδρες. Οι φίλοι της Spartak Moscow στην Βόρεια εξέδρα.

Για την Δυτική εξέδρα θα λειτουργήσουν οι εισόδοι Δ3, Δ5 και Δ6 και για την Ανατολική εξέδρα η είσοδος 9.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα θεωρεία πολυτελείας (VIP Boxes) της Ανατολικής εξέδρας θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο 11.

Οι ΑμεΑ θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο 11 της Ανατολικής εξέδρας.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων ή στην είσοδο 11 της Ανατολικής εξέδρας του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τονίζεται σε όλους ότι θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους για τα παιδικά εισιτήρια.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Το εισιτήριο για τα θεωρεία πολυτελείας (VIP Boxes) ορίστηκε στα 50 ευρώ.

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, στην συνέχεια του φετινού οδοιπορικού στην Ευρώπη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ