aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου στο φούτσαλ

Οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου στο φούτσαλ

Σε ρυθμούς κυπέλλου φούτσαλ και το τρόπαιο όπως είναι γνωστό θα διεκδικήσουν η ΑΕΚ Λάρνακας και η Ομόνοια/Αραράτ. Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ και ο τελικός την Πέμπτη 12 Απριλίου και ώρα 19:00 Στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιον, με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Από εκεί και πέρα, παραδόθηκαν από την περασμένη εβδομάδα στις διαγωνιζόμενες ομάδες ΑΕΚ και Ομόνοια/Αραράτ τα εισιτήρια που θα διατεθούν για τον τελικό. Αποφάσεις που αφορούν στον τελικό, λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής σύσκεψης που έγινε στη Λάρνακα. Οι δυο ομάδες παρέλαβαν από 395 εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν μόνο σε προπώληση. Ο κάθε φίλαθλος θα αναγράφει το όνομα του και τον αριθμό της ταυτότητας του στο εισιτήριο και θα παρουσιάζει την ταυτότητα του μαζί με το εισιτήριο στην είσοδο για να εισέλθει στο στάδιο.

Φίλαθλος που δεν θα ακολουθήσει τα πιο πάνω, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα και οι φίλοι της Ομόνοιας/Αραράτ την απέναντι (δυτική). Οι φίλοι της Ομόνοιας/Αραράτ να προσέλθουν από το κυκλικό κόμβο που βρίσκεται δυτικά του σταδίου και να σταθμεύσουν στη δυτική πλευρά. Οι φίλοι της ΑΕΚ να προσέλθουν από τη Λάρνακα και να σταθμεύσουν στον ανατολικό χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ