aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι κυπριακές χειμερινές «πινελιές» της τελευταίας στιγμής

Οι κυπριακές χειμερινές «πινελιές» της τελευταίας στιγμής

Δεν είναι λίγες οι χειμερινές προσθήκες ή εγγραφές ποδοσφαιριστών που έγιναν την τελευταία στιγμή σε ομάδες της Α’ της Β’ και της Γ’ Κατηγορίας! Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ομοσπονδίας ο 25χρονος Τζόνι Ελ Τζέιν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εγγράφηκε στο ρόστερ του Εθνικού Άχνας και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Επίσης, επέστρεψε στην ΑΕΚ ο 20χρονος Ηλίας Χρυσοστόμου, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στην Ελπίδα Αστρομερίτη (9 συμμετοχές/3 γκολ), ως δανεικός. Από εκεί και πέρα, η Πάφος FC μπορεί να χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς της με τον Άρη τους δύο τελευταίους νεοφερμένους, τον Αλεξάντρ Ντόβπνια και τον Βαλντομίρο Σοάρες, όπως και η Δόξα τους Ζαχαρία Άδωνη και Φρανσίς Ναρ, απέναντι στον Απόλλωνα. Για την Ανόρθωση, υπολογίζεται ο Αντράζ Στρούνα, για τον Απόλλωνα ο Σάσα Μάρκοβιτς, για την Ομόνοια ο Θεόφιλους Σόλομον και για την Αλκή ο Τζιόφρι Μαλφλουρί.

Για τη Β’ Κατηγορία, η Αναγέννηση ενέγγραψε στο δυναμικό της τον Διόνυσο Τσιούχα, ο Εθνικός Άσσιας τον Ζορντάν Ουκατσέ, η Αγία Νάπα τους Μαρτίν Ρεμάκλ και Διόνυσο Καλούδη, η Καρμιώτισσα τον Μαρτίνο Χριστοφή και ο Οθέλος τον Βικτόρ Αλτομπέλι. Για τη Γ’ Κατηγορία, εγγράφηκαν για λογαριασμό του Λειβαδιακού/Σαλαμίνα οι Αντώνης Λοϊζίδης και Σωτήρης Ιακώβου, για την Ολυμπιάδα Λυμπιών ο Λοΐζος Παπασάββας, για τον Φοίνικα ο Πολύμνιος Αυγουστή και για την Ελπίδα Αστρομερίτη ο Μάρκος Κιτρομηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ