aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι ημερομηνίες της ΚΟΠ για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Οι ημερομηνίες της ΚΟΠ για επανέναρξη του πρωταθλήματος

«Καυτό» θα είναι το επόμενο διήμερο για το μέλλον του κυπριακού πρωταθλήματος. Το ισχυρό «ρεύμα» διακοπής της σεζόν ανάμεσα στις ομάδες δεν ήταν ικανό να βάλει πρόωρο «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο και φαίνεται πως η ζυγαριά γέρνει προς το να στηθεί ξανά η μπάλα στη σέντρα, όμως τα πάντα θα κριθούν σε λιγότερο από 48 ώρες.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (14/5) με την συνάντηση στο Προεδρικό να κρίνεται ως ιδιαιτέρως κομβική για την τύχη του πρωταθλήματος. Η Κυβέρνηση τόνισε πολλάκις πως δεν θα παρέμβει στην απόφαση της αρμόδιας Ομοσπονδίας και ότι η… μπάλα είναι στα πόδια της ΚΟΠ, όμως για να γίνει αυτό εφικτό θα πρέπει να ανάψει «πράσινο» στο πρωτόκολλο που στάλθηκε από την Ομοσπονδία στο Υπουργείο Υγείας και να το μετατρέψει σε διάταγμα (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Εφόσον το πρωτόκολλο είναι εφαρμόσιμο τότε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ την Παρασκευή (15/5) θα πάρει την απόφαση επανέναρξης της σεζόν. Στο πρωτόκολλο που σύνταξε η ΚΟΠ περιλαμβάνονται και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από την Κυβέρνηση μέσω διαταγμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον καταστεί εφικτό να επαναρχίσει το πρωτάθλημα αυτό θα γίνει το σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου με τον τελικό κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ