aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι ηχηρές απουσίες με Ομόνοια και ο ρατσισμός

Οι ηχηρές απουσίες με Ομόνοια και ο ρατσισμός

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα αγωνιστικά προβλήματα των κιτρινοπράσινων, αλλά και την… ανταλλαγή ανακοινώσεων με την ΑΕΛ.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού: «Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Ιβάν Τρισκόφσκι και Φλοριάν Τολμές. Τα δεδομένα είναι δύσκολα και για τους δύο, απομένουν δύο προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ομόνοια. θα δούμε αν θα μπορούμε να υπολογίσουμε κάποιον από τους δύο».

Για τις ανακοινώσεις με την ΑΕΛ και τους ισχυρισμούς των γαλαζοκιτρίνων για ρατσιστική συμπεριφορά: «Είναι ένα θέμα το οποίο θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, βγήκε ανακοίνωση, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά (σ.σ τους οπαδούς της ΑΕΚ). Υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο προέδρων και από εκεί και πέρα η κάθε ομάδα ακολουθεί την πορεία της. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Εμείς εξηγήσαμε, τοποθετηθήκαμε, αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που ξεφεύγουν».

Καυστική ανακοίνωση για Τράττο-Σωτηρίου και καταγγελία

Σοβαρή καταγγελία της ΑΕΛ στην ΟΥΕΦΑ για ρατσιστική συμπεριφορά!

«Δεν δεχόμαστε από την ΑΕΛ να μας κάνει μαθήματα αρχών και αξιών»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ