aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι… επαναληπτικοί «άρχοντες» των Ευρωπαίων μας

Οι… επαναληπτικοί «άρχοντες» των Ευρωπαίων μας

Τους διαιτητές για τους επαναληπτικούς αγώνες των ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα απέναντι σε Χάποελ Μπερ Σεβά, Στουρμ Γκρατς και Ντιναμό Μπρέστ αντίστοιχα, ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ.

Τον αγώνα του Απόλλωνα με τους Λευκορώσους (16/8 στο Μπρέτσκι 19:45), θα διαιτητεύσει ο Σουηδός Μάρτιν  Στρέμπεργκσον με βοηθούς τους Ντανιέλ Γκούσταβσον και Γιοακίμ Αμρί Νίλσον. Τέταρτος θα είναι ο Πατρίκ Έρικσον. Παρατηρητής διαιτησίας ο ορίστηκε ο Φινλανδός Πέτερι Κάρι και Παρατηρητής ΟΥΕΦΑ, ο Ούγγρος Βίλμος Σαμπό.

Τον αγώνα ΑΕΚ-Στούρμ Γκρατς στο ΑΕΚ Αρένα, «άρχοντας» θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι με βοηθούς τους Ελενίτο Τζιοβάνι και Ντανιέλε Μπιντόνι. Τέταρτος θα είναι ο Μαουρίσιο Μαριάνι. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μαυροβούνιος Γκόραν Μιχαΐλεβιτς και παρατηρητής ΟΥΕΦΑ ο Αλβανός Έντβιν Λιμπόχοβα.

Στο ΑΠΟΕΛ-Χάποελ Μπερ Σεβά θα σφυρίξει ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους με βοηθούς τους Γιαν-Πέτερ Αραβίτρα και Μίκο Άλακαρε. Τέταρτος θα είναι Άντι Μούνουκκα. Παρατηρητής διαιτησίας ο Σέρβος Ντέγιαν Φιλίποβιτς και παρατηρητής ΟΥΕΦΑ Ραντένκο Μιγιάτοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ