aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι ενδιαφερόμενοι ας κτυπήσουν την πόρτα της Δόξας!

Οι ενδιαφερόμενοι ας κτυπήσουν την πόρτα της Δόξας!

Ο Μπεράτ Σαντίκ (φωτό) έχει από χθες άλλο ένα γκολ στο ενεργητικό του, καθώς η ΚΟΠ τού πίστωσε τελικά και το τέταρτο γκολ της Δόξας εις βάρος του ΑΠΟΕΛ (5-2), αφαιρώντας το από τον Βασίλη Παπαφώτη. Έτσι, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μετρά πλέον οκτώ τέρματα.

Ο Φινλανδός στράικερ μίλησε χθες σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής του τον Χειμώνα, αφού κατόπιν σχετικής ερώτησης, απάντησε: «Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο».

Για την πορεία της ομάδας του, είπε: «Αδιαμφισβήτητα είναι δυνατή αρχή για τη Δόξα. Κατ’ ακρίβειαν, είναι η συνέχεια αυτού που κάναμε την περασμένη περίοδο. Έχει διατηρηθεί μια θετική αύρα στην ομάδα. Ο προπονητής είναι ο ίδιος με την περασμένη ομάδα, οι βασικοί έχουν παραμείνει, ενώ με τη μείωση των ομάδων έχει αυξηθεί το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε, όμως, χθες ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος της Δόξας επίσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Σαντίκ τον Ιανουάριο, τονίζοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χτυπήσουν την πόρτα του συλλόγου της Κατωκοπιάς. Το ίδιο είπε και για τη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον προπονητή των πρασίνων Λούκα Χατζηλούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ