aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι δύο «μνηστήρες» για τον Χριστοδούλου της Ομόνοιας

Οι δύο «μνηστήρες» για τον Χριστοδούλου της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Την ώρα που η Ομόνοια ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ανδρέα Χριστοδούλου, ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια, ο Κύπριος τερματοφύλακας αξιολογεί ήδη δύο προτάσεις.

Η μια αφορά την ιταλική Μπενεβέντο, η οποία έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον άσο των πρασίνων και μάλιστα κατέθεσε πρόταση απόκτησης του. Η πρόταση αφορά για να πάρει θέση στο ρόστερ ως 2ος τερματοφύλακας δείγμα το πόσο πολύ πιστεύουν στην ιταλική ομάδα τις ικανότητες του.

Πέραν από την Μπενεβέντο, ο Ανδρέας Χριστοδούλου φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ και του Μουρίγιο.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε από τον ΑΠΟΕΛ το πρώτο απόκτημα της Ομόνοιας

Η αποχώρηση Γιωργαλλίδη αλλά και του Χουάν Πάμπλο αναγκάζει την ομάδα της Λάρνκακας να ψάξει για Κύπριο τερματοφύλακα ώστε να έχει μια ακόμα επιλογή πίσω από τον βασικό που θα αποκτηθεί και ο Κύπριος διεθνής με Ελπίδων θεωρείται ιδανική επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συνεχίζεται το ξεσκαρτάρισμα, τέλος άλλοι τρεις

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε ο Ανδρέας Χριστοδούλου θα αναμένει την οριστική πρόταση της Ομόνοιας και ανάλογα θα αποφασίσει για το μέλλον του με τον ίδιο να ευνοεί  μετακίνηση του σε ομάδα του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ