aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ντέρμπι

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ντέρμπι

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, και ώρα 18:00 στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ η Δυτική.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30. Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα. Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, σε παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία θα συνοδεύονται από ενήλικα. Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Τα φοιτητικά εισιτήρια θα γίνονται δεκτά στις εισόδους του σταδίου μόνο κατόπιν επίδειξης της φοιτητικής ταυτότητας του κατόχου τους.

Για να κατευθυνθούν στο στάδιο, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της πόλης της Λάρνακας, προτρέπονται να εισέλθουν στην Λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη, από τον Κυκλικό Κόμβο του KLEIMA και ακολούθως να στρίψουν δεξιά και αμέσως αριστερά για να εισέλθουν στους χώρους στάθμευσης. Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από Λεμεσό καλούνται να στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και ακολούθως να βγουν από την 1η έξοδο και να συνεχίσουν ευθεία μέχρι τα φώτα τροχαίας. Από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και μετά να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από περιοχές εντός Λάρνακας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA. Αντί αυτού καλούνται να χρησιμοποιούν τον νέο κυκλικό κόμβο, στην συμβολή της λεωφόρου Γ. Χριστοδουλίδη και της οδού Παϊσίου. Από εκεί να κατευθύνονται πεζοί από τον δρόμο πίσω από το κλειστό στάδιο ΚΙΤΙΟΝ προς την Δυτική κερκίδα. Κατά την αναχώρηση τους από το στάδιο καλούνται να ακολουθήσουν το αντίστροφο δρομολόγιο.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Ανατολική κερκίδα καθώς και στις παρόδους προς τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA, ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Δυτική κερκίδα, καθώς και στις παρόδους προς την Βεργίνα, την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την λεωφόρο Φανερωμένης. Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να μην σταθμεύουν κατά τρόπο επικίνδυνο ή που να προκαλούν πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων ή των πεζών.

Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους και δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στο στάδιο σακιδίων, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας και των επιτηρητών οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ