aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι διαιτητές στο Απόλλων-Ντινάμο Μπρεστ, Χάποελ Μπερ Σεβά-ΑΠΟΕΛ και Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ

Οι διαιτητές στο Απόλλων-Ντινάμο Μπρεστ, Χάποελ Μπερ Σεβά-ΑΠΟΕΛ και Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους πρώτους αγώνες που θα δώσουν οι ομάδες μας την ερχόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League.

*Τον αγώνα του Απόλλωνα με τη FC Dynamo Brest στο Στάδιο ΓΣΠ θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Carlos Miguel Taborda Xistra (διεθνής από το 2008) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Nuno Filipe Dos Santos Tomás Pereira και Alvaro Daniel Carvalho Mesquita. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Joao Carlos Santos Capela. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Ιταλός Vito Di Gioia.

*Τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο Ισραήλ με αντίπαλο τη H. Beer-Sheva θα διαιτητεύσει ο Ρώσος Aleksei Eskov (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Dmitrii Mosiakin και Dmitry Safyan. Τέταρτος διαιτητής ο Vladimir Moskalev. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Μαλτέζος Angelo Chetcuti.

*Τον αγώνα της ΑΕΚ στην Αυστρία με αντίπαλο τη Στουρμ Γκρατς θα διαιτητεύσει ο Σουηδός Mohammed Al-Hakim (διεθνής από το 2015) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Peter Allheim και Fredrik Klyver. Τέταρτος διαιτητής ο Magnus Lindgren. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ariel Kenneth Scheiman.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ